2777
2789
عنوان

ب نظرتون هم صحبتی با آدم افسرده از مشکلش کم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 58 پست
برای افسرده اینجوری نیست. اگه واقعا افسرده باشه بدون دارو خوب نمی شه. اونی که بدون دارو خوب می شه غم ...

دارو قرصی یا مثلا چیزایی ک دوس داره؟

خداوند دایره انسان های اطراف شما را کم می‌کند چون مکالماتی را میشوند،که شما نمیشنوید؛🥹🌼🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله حتما از خوبیاش بگی یا بهش امید بدی خیلی تاثیر داره کادو کوچیک بگیری

وای چ خوب تو سر خودم بود

خداوند دایره انسان های اطراف شما را کم می‌کند چون مکالماتی را میشوند،که شما نمیشنوید؛🥹🌼🌱
همونقدری که ممکنه ادم افسرده حالش بهتر بشه احتمالش هست طرف مقابل هم افسرده بشه

وای این بده کک

شنونده باش جوری‌که متوجه شا داری گوش میدی اما خودت صحبت نکنآدمای افسرده زیاد شنونده خوبی نیستن و این ...

خب پس باید شنوده باشم

اون آدم خواهرمه نمیتونم نباشم🥲🤭

خب پس باید شنوده باشماون آدم خواهرمه نمیتونم نباشم🥲🤭

اگه خواهرته تجربش داشتم

به شدت حواس جمع باش من خودم خواهر بزرگم همیشه هرچی تیغ بود تو حموم جمع میکردم

اصلا اون مدت حتی شبا ام حواسم بهش بود

خیلیییی ترسناکه پیشه کسی باشی که دوستش داری و تفکر خودکشی داره

اگه خواهرته تجربش داشتمبه شدت حواس جمع باش من خودم خواهر بزرگم همیشه هرچی تیغ بود تو حموم جمع میکردم ...

وای خیلی سخته واقعا هزار بار برای اون پسر عوضی لعنت میفرستم نفرین میکنم 

وای تیغ و اینا تو ذهنم نبود😔

وای چ خوب تو سر خودم بود

آره عزیزم 

آفرین به شما اگر کسی هست کمکش کنید ثواب داره واقعا آدم افسرده منتظر ی نفر ازش دلجویی کنه 

خدای نکرده آدمای افسرده به خودکشی هم فکر میکنن می‌دونی چون خسته آن چون تنهان چون دیگه شاد نیستن امیدی ندارن

خدا خیرت بده کمکش کن خدا برات جبران میکنه

من خودمم ی زمانی افسردگی داشتم 

آره عزیزم آفرین به شما اگر کسی هست کمکش کنید ثواب داره واقعا آدم افسرده منتظر ی نفر ازش دلجویی کنه ...

بله چشم ممنون

خداروشکر ک خوب شدی💗

بستگی داره چطور اون افسردگیو بخای کنترل کنی یسریا هستن بدتر میشن

وای چ بد

میخوام خوب کنم

وای چ بدمیخوام خوب کنم

خب باید یخورده روانشناسی بلد باشی بعضیا هستن تو هرچقدر میخای بهشون روحیه بدی بدتر میشن من خودم دوستم اینجوری بود افسرده بود هرکاری کردم خوب نشد اخرش ی خودکشی ناموفق داشت ولی خب بعدش یسری کارا کردم خیلی بهتر شد خدایی

خب باید یخورده روانشناسی بلد باشی بعضیا هستن تو هرچقدر میخای بهشون روحیه بدی بدتر میشن من خودم دوستم ...

چی کار کردی عزیزم میشه ب منم بگی🥲🤭