2777
2789
عنوان

ب نظرتون هم صحبتی با آدم افسرده از مشکلش کم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 58 پست
دارو قرصی یا مثلا چیزایی ک دوس داره؟

بله. داروی قرصی. یکی از علائم افسردگی همینه که طرف با ورزش و فیلم و آهنگ و این چیزا حالش بهتر نمی شه. نسبت به چیزایی که قبلا دوست داشته کلا بی علاقه می شه. حالا شاید شخص مورد نظر شما واقعا افسرده نباشه و حالش با همین چیزا خوب بشه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
بله. داروی قرصی. یکی از علائم افسردگی همینه که طرف با ورزش و فیلم و آهنگ و این چیزا حالش بهتر نمی شه ...

وای همینجوریه

خداوند دایره انسان های اطراف شما را کم می‌کند چون مکالماتی را میشوند،که شما نمیشنوید؛🥹🌼🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی کار کردی عزیزم میشه ب منم بگی🥲🤭

ابجی ادما فرق دارن خب 

ولی سعی کن مجبورش کنی تو یکاری پیشرفت کنه 

اصلا نصیحتش نکن چون فایده نداره اگه بتونی غیر مستقیم بدون اینکه خودش متوجه بشه توی مسیر خوب قرارش بدی خیلی خوب میشه هرچند اون موفقیت یا پیشرفت کوچیک باشه بعد که تو مسیر قرار گرفت یواش یواش اعتماد بنفس میگیره میتونی تشویقش کنی هندونه بزاری زیر بقلش😂 و خلاصه هرکاری که ترقیبش کنه بسمت پیشرفت چون افسردگی علتش درماندگیه اگه انسان به حرکت امید پیدا کنه افسردگیش از بین میره 

من خودم واسه اون رفیقم مثلا یخورده چاق بود هر روز میبردمش پیست دیگه خودش لاغر کرد انقدر که کسی باورش نمیشد بعد یواش یواش رفت باشگاه و... بهترین قسمتش این بود که الان افسرده نیست

ابجی ادما فرق دارن خب ولی سعی کن مجبورش کنی تو یکاری پیشرفت کنه اصلا نصیحتش نکن چون فایده نداره اگه ...

متوجه شدم مرسی عزیزم

خداوند دایره انسان های اطراف شما را کم می‌کند چون مکالماتی را میشوند،که شما نمیشنوید؛🥹🌼🌱