2777
2789
عنوان

ب نظرتون هم صحبتی با آدم افسرده از مشکلش کم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 58 پست

اثر که داره ولی من به شخصه نمیتونم درست با همچین مورد بخصوصی خوب ارتباط برقرار کنم چون اولش اکثرا خیلی گارد دارن نسبت به این حالتشون و برزخی که داخلش قرار دارن و توجیح کردنشون یکم دشواره…

فقط 42 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

اگه بتونی مشکلاتش رو حل کنی یا باهاش هم دردی کنی آره ولی اگه بخوای هی بگی این که مشکل نیس که تو داری برو خدا رو شکر کن و این حرفا نه 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خیلی موثره. 

من خودم یه دوره ای افسردگی داشتم. هر هفته پیش مشاور یا یه امین صحبت میکردم. هم باعث تخلیه میشه. و هم اینه لابه باب صحبت ها راه حلی حرفی پیشنهادی گفته میشه که کمک می‌کنه یا به حل مشکل. یا به پذیرش مشکل. و یا سرگرم کردن جهت فراموشی مشکل 

اگه بتونی مشکلاتش رو حل کنی یا باهاش هم دردی کنی آره ولی اگه بخوای هی بگی این که مشکل نیس که تو داری ...

بله منظورتون فهمیدم حتما 

خداوند دایره انسان های اطراف شما را کم می‌کند چون مکالماتی را میشوند،که شما نمیشنوید؛🥹🌼🌱
آره خیلی موثره. من خودم یه دوره ای افسردگی داشتم. هر هفته پیش مشاور یا یه امین صحبت میکردم. هم باعث ...

چ خوب منم سعی میکنم کمک کنم با حرفام🦋😻

خداوند دایره انسان های اطراف شما را کم می‌کند چون مکالماتی را میشوند،که شما نمیشنوید؛🥹🌼🌱
بله حالش بهتر می شه به شرطی که درست حرف بزنی. نگی پاشو سعی کن خوشحال باشی. تلاش کن خوب بشی. افسردگی ...

بله متوجه ام اما سعی نکنه خوب باشه ک خوب نمیشه

چجوری حرف بزنم بگم مثلا بگو چیشد چرا اینجور شد؟

باید اولش حق رو بهش بدی و نگی تقصیر تو بود و فلان

بیشتر سعی کنی گوش بدی

بعد یه جوری غیر مستقیم سعی کنی راه حل هاتو بهش بفهمونی

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد
بله . من حتی اینقدر به درجه ی بد افسردگی رسیدم که خودم به کسی که بهش اعتماد دارم میگم بیا باهات صحبت ...

پس منم سعی کنم باهاش حرف بزنم خالی بشه

باید اولش حق رو بهش بدی و نگی تقصیر تو بود و فلانبیشتر سعی کنی گوش بدیبعد یه جوری غیر مستقیم سعی کنی ...

باید یه روز درباره صحبت هایی ک قراره بزنم پس فک کنم

بله متوجه ام اما سعی نکنه خوب باشه ک خوب نمیشه

برای افسرده اینجوری نیست. اگه واقعا افسرده باشه بدون دارو خوب نمی شه. اونی که بدون دارو خوب می شه غمگینه. بی حوصله اس.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
اثر که داره ولی من به شخصه نمیتونم درست با همچین مورد بخصوصی خوب ارتباط برقرار کنم چون اولش اکثرا خی ...

متوجه ام بله