2777
2789
عنوان

زندگی زن تنها

460 بازدید | 11 پست

زنی که همسر نداشته باشه(به هر دلیلی) و حمایتی از خانواده هم نداشته باشه اما درآمد داشته باشه 

زندگی خیلی سختی خواهد داشت؟

میدونم دید مردم واقعا در این مورد جالب نیست

ولی آیا اذیت و آزارها بیشتر تو محل کار و همسایه‌ها در حدی هست که لطمه به آدم وارد بشه؟

میخوام کم کم دور ازدواج رو خط بکشم ولی از طرفی از ترد شدن از جامعه هم میترسم

نه

هرکس یه نوع زندگی داره

زندگی مجردی خیلی ام خوبه

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ادم خودش مشخص میکنه دیگران چجوری باهاش رفتار کنن چه مجرد و چه متاهل.

متاهل خائن و ببخشید لا.س زن هم داریم و مجرد معهد به اعصاب و روان هم داریم.

زندگی خوبی خواهی داشت اگر ارزوت ازدواج و تشکیل خانواده ای برای خودت نباشه.

اگه باشه خب یک خلا در این زمینه حس میکنی

تنهایی ،مجردی خوبه،با هرکی که اذیتت کرد قطع رابطه کن،هرکی هم گف چرا ازدواج نمیکنی بگو زندگی خودمه هدف بالاتری دارم،با چشمای خودم دیدم تو ازدواج چیزی جز زارتان زورتان حرف مادرشوهر،جاری،خواهرشوهر نیس 

تا زمانی که روح و روانت برای ازدواج آماده نیست اینکارو نکن

چون به جفتتون آسیب میزنی

و فکر نکن با ازدواج نکرد از جامعه طرد میشی خیلیا بودن که ازدواج نکردن و موفق شدن

فقط باید با جون و دل بپذیری انتخابتو!

و عواقبشو به جون بخری قطعا هر راهی سختیه خودشو داره

ولی زندگی کن،عاشق شو،لذت ببرشاید الان نظرت اینه بعد ها نظرت عوض شه نسبت به تشکیل زندگی

دقیقا من خودمم همچین نظری دارم 

نمیخوام خودمو در قید چیزی بذارم

میخوام فقط با مسیر زندگی پبش برم ببینم چی قراره بشه

ولی اگه قراره یه زندگی داغونو شروع کنم ترجیحم مجرد مونده 

دقیقا من خودمم همچین نظری دارم نمیخوام خودمو در قید چیزی بذارممیخوام فقط با مسیر زندگی پبش برم ببینم ...

ببین خودتو الان درگیره فکر و خیاله ازدواج یا اینکه تنها بمونم نکن

عاشق شدن چیزه از قبل برنامه ریزی شده نیست

خودتو بسپر به سرنوشت

ولی هیچوقت فقط به دلیل اینکه در آینده تنها میمونم ازدواج نکن چون خیلی زود پشیمون میشی