2777
2789
عنوان

حالم بدههه تو رو خدا بیاید

209 بازدید | 15 پست

دلم خوش کردم از فردا شروع کنم به تلاش کردن برای موفقیت و خوشبختی 

الان تو این سایت از یه نفر خواستم فااالمو بگیره 

گفت در آینده بدشانسی داری و مشکلات درونی 

با این حرف تمام انرژی و خوشحالی ای و امیدواری ازم گرفته شد 

شما باور می کنید و باور دارید به این چیزا؟؟ 

اگه قرار در آینده هم بد شانس باشم پس همین فردا خودکشی میکنم 💔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋   /(^o^)\    این👇🏻👇🏻 امضارو نگه داشتم که به همه بگم من تو این حال بودم 🌱💙نامزد من شفا گرفته🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋

نهه اصلا بهش فکر نکن . و صدقه بده 

کلمه ها انرژی دارن لطفا دیگه نپرس ازشون 

چون جذب میشه 

من خیلی اعتقاد دارم به خاطر همین ناراحتیامم اینجا نمیگم همیشه مثبت میگم و مثبت فکر میکنم.

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍

دختر نازم کتک میخوای مگه؟😐

اگه اینجوری باشه تهش همه ما می میریم پس چرا تلاش می کنیم؟چرا غذا میخوریم؟

خودت رو درگیر ف.ال و مخصوصا این سایت نکن

و لطفا نزار هرچیز کوچیک و چرتی روت تاثیر بزاره

تلاش کن به اون چیزی که میخوای برسی

نه!ف…ا چرت و پرته حس ششم چرت و پرته چشم سوم چرته پرته هیچ کس ایندرو نمیتونه ببینه 22,23سالم بود یکی برا من ف.الگرفت همه رو سر این ادم قسم میخوردن گفت تو ته تهش توی سن 26سالگی ازدواج میکنی من توی سن 27,28سالگی تازه ازدواج کردم!یه سری حرفای دیگم زد کاملا چرت و پرت!

ببین این چیزارو اصلا باور نکن اصلااا چون خدا فقط میدونه چی میخواد بشه