2777
2789

باید پولو واریز کزد مگه میشه ؟

شماهم اینجوری کزدید؟

تحویلشم ک نوشته اسفند

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوشته بود 10 روز فرصت داره که، حالا طی یکی دو روز آینده سعی کنید پولشو واریز کنید، همین طرح سایپا رو ...

ارع سایپا من دیدم ک ۳روز فرصت داره اخه 

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿
بله به سلامتی اوکی میشه نه نیازی به قرعه کشی نیست دیگه

کلا اینجوری شده بدون قرعه کشی؟

لامصب پولمون اماده نیس ۲۰ روز طول میکشه تا بیاد دستمون متاسفانه موندیم اواره ینی بارم باز میکنن سایتو؟

بچه هام تازه بدنیا اومدن دوقلو بینهایت ب ماشین نیاز داریم 

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿
کلا اینجوری شده بدون قرعه کشی؟لامصب پولمون اماده نیس ۲۰ روز طول میکشه تا بیاد دستمون متاسفانه موندیم ...

محصولات سایپا بله اینجوری شده، تولیدشون زیاده قیمتا رو هم تا جایی که تونستن بالا بردن 🤦‍♀️ دیگه طاقچه بالا گذاشتنو قرعه کشیشون چی باشه 

آخی عزیزم زنده باشن😍 به سلامتی إن شاء اللّه زیر سایه پدرومادر بزرگ بشن

إن شاء اللّه جور میشه، خدا بزرگه إن شاء اللّه هرچی خیره براتون رخ بده، نهایت این بارم نشد بازم میزارن نگران نباشید