💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورشترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آنها من را خل خطاب کردند. آنها مرا همجنسباز خطاب کردند. آنها مرا بچهباز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آنها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام. پیج تخصصی موفقیت در ازمونهای حسابداری و بازار کار حسابداری توسط فرشاد رسولی رتبه برتر ارشد و دکتری حسابداری و عضو جامعه حسابداران رسمی ایران چند روزیست راه اندازی شده. خوشحال میشیم اگه رشتتون حسابداریه پیج اینستاگرام رو دنبال کنید. مطمین باش اطلاعات بینظیری دریافت می کنید.در ضمن هر سوالی داشتین در بخش کامنت های پیج بپرسید پاسخ داده میشه. اول هم هایلایت بعد لیسانسو حتماااا مطالعه کنید . کلی کمکتون می کنه.ادرس پیج:@f.arshadhesabdari