2777
2789
عنوان

خواستگار

357 بازدید | 28 پست

یه خواستگار  هستش  متولد سال خروس  من حس خوبی از اول  نداشتم  میگم سال خروس چون با سال من خوب نیستش 

بعد شنیدم ک  تو دوران  عقدش جدا شده 

اما در کل حسی نداشتم 

شرایط کاریش خیلی خوبه 

اما اخلاق و  ایناشو نمیدونم 

جواب رد  دادم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خبر خوب برای خانوما و دختر خانومای عزیزم 

اگر شاغل هستید تایم ندارید برید اموزشگاه چه برای خودتون چه فرزندانتون، کلاس آنلاین زبان در گوگل میت داریم 

برای شرکت توی کلاس زبان بهم پیام بدید تلگرام  و عضو چنل آموزشی  ما بشید یک جلسه رایگان هم بهتون تعلق میگیره برای اطمینان خاطر شما عزیزان از کیفیت کلاس و نحوه تدریس🤍🫶🏾

f_ereshte_hosseini

چه خصوصیاتی داشت

بچه ننه شدیداً بی احساس بی مسولیت . ببین دوران عقد دوران خوشیه سرشار از عشقه این یه ذره احساس نداشت بخاطر همین سر هیچ و پوچ ول کرد رفت 

یه خواستگارم داشتم اونم تو عقد جدا شده بود دقیقا همین جوری بود ازش دلیل پرسیدم چند تا دلیل چرت بهم گفت اینا خطرناکن همه خودشون هم خانواده شون 

بچه ننه شدیداً بی احساس بی مسولیت . ببین دوران عقد دوران خوشیه سرشار از عشقه این یه ذره احساس نداشت ...

شغلش چی بود؟  

منم همین حسو دارم 

مادرش گفت پسرم اصلا اهل  انتخاب دختر نیست 😑

شغلش چی بود؟ منم همین حسو دارم مادرش گفت پسرم اصلا اهل انتخاب دختر نیست 😑

بیکار بود هی ماشین خرید و فروش میکرد الکی گفتن کارگاه داریم 

اینم مامانش منو انتخاب کرده بود خودش نقشی نداشت آخرم با همون مامانه دست به یکی کردن زندگی منو نابود کردن 

بیکار بود هی ماشین خرید و فروش میکرد الکی گفتن کارگاه داریم اینم مامانش منو انتخاب کرده بود خودش نقش ...

اهان 

هییی ان شاءالله که بهترین ها  قسمتت بشه 

من از اول  از این  خوشم نمیومد  

اما پسر خوبی ب نظر میاد بچه درس خون  مثبت مذهبی طور 

برا دکتری  داشت اقدام میکرد 

اما  خب ...  من فکر میکنم نمیتونم دوستش داشته باشم😕

اهان هییی ان شاءالله که بهترین ها قسمتت بشه من از اول از این خوشم نمیومد اما پسر خوبی ب نظر میاد ...

عزیزم بی گدار به آب نزن 

حتما تحقیق کن دلیل جدایی شو بدون. ببین وقتی از جداییش حرف میزنه بیخیاله یا ناراحت میشه چه دلیل هایی میاره 

بیکار بود هی ماشین خرید و فروش میکرد الکی گفتن کارگاه داریم اینم مامانش منو انتخاب کرده بود خودش نقش ...

شنیدم ب خاطر  دروغ های دختره   جدا شد 🤔🤔

نمیدونم  ....   اما قبلا ک دیده بودم فک نمیکردم ازدواج کرده باشه ...