2777
2789

شما بزرگ ما ومن کوچیک شما نمی خوام راجب این تایپک نظر بدم که خوب یابد ولی خواهر های من وقتی می گین این چیزا بده نمی گین دلشکستن بد اگه استارتر کاراشتباهی  به عنوان داناوبزگتر باید اشتباهشو بگی نه این گه توهین کنین چرا هرچیزی را به تاریخ عضویت ربط می دین پشت اون کاربر یک ادم که دل دارنشسته وبه نظرمن زشت ترازاین تایپک دلشکستنه کسی هست که حتی ندیدی😐😐😐😐

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این را می خواستم توتاپیک خوش بزارم ولی تعطیل شد الان من نمی خواهم به کسی توهین کنم وخواهش می کنم سرم نریزین گفتم که فقط کمی فکر کنیم همین

دلش شکست؟ 😮

برخوردا یکم ددمنشانه س اما بنظرم جواب ندادن و بی اهمیتی درسته نه بحث و توهین و ناراحتی 

چه موافق چه مخالف

کلا تو هر تاپیکی 😉

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
عزيزم همه گفتن بده ولي ايشون ميگفت نه سرگرميه

من نمی گم اون خانوم کار درستی کرده ولی ماهم نباید از روی تاریخ عضویت باکاربرها رفتار کنیم هرکی قدیمی راست می گه هر کی الان عضوشده دروغ می گه

نمیدونم قضیه ی هلیا چیه...ولی بعضی کاربرا کارگاه بازیشون گل میکنه و قضاوت میکنن..‌

تازه عضو شدی...دروغ میگه...و حرفای دیگه که واقعا دل میشکونن...‌خب راست و دروغشو بذار به عهده ی خودش،ولی اینکه دل میشکونی،خیلی زجرآوره

خدایا ممنونم ازت که بعد چن ماه،تو دلم نی نی گذاشتی...توکه اینقد مهربونی،انتظار همه ی مادرارو تموم کن و مثل من خوشحالشون کن😍
دلش شکست؟ 😮 برخوردا یکم ددمنشانه س اما بنظرم جواب ندادن و بی اهمیتی درسته نه بحث و توهین  چه ...

اناستازيا دخترم از تو بعيده

گرچه مجردي

فردا با يه اقاي محترم ازدواج كردي اين اتفاق بيفته ميخواي خودتو بكشي اصلا خنده نداره

کشش ندین دوستان 

میشه عذر بدتر از گناه  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
اناستازيا دخترم از تو بعيده گرچه مجردي فردا با يه اقاي محترم ازدواج كردي اين اتفاق بيفته ميخواي ...

ینی چی؟! منظورتو متوجه نشدم

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋

تاپیکش راجع  ب چی بود؟

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
نمیدونم قضیه ی هلیا چیه...ولی بعضی کاربرا کارگاه بازیشون گل میکنه و قضاوت میکنن..‌ تازه عضو شدی...د ...

دقیقا من فقط همین رامی خواستم بگم