2777
2789
عنوان

ترکیب زاج و عسل و زیتون

| مشاهده متن کامل بحث + 16668 بازدید | 127 پست
من سال 1402 یه بار سونو دادم پولیپ سریکال داشتم تو مطب جراحی کردم. سال 1403 رفتم سونو دادم هم پولیپ ...

سلام ممنون که به اشتراک گذاشتی ان شآءالله همیشه سلامت و تندرست باشی دوستم ❤🌹

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سلام من آندومتریوز دارم با داروعای دکتر خوب نشدم تو رو خدا خوب میشم؟؟؟ ب شدت دردهای شدید دارم ...

سلام دوستم درخواستت رو قبول کردم ❤🌹

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
سلام دوستم درخواستت رو قبول کردم ❤🌹

سلام عزیزم منم می‌خوام بهتون درخواست بدم لطفاً قبول کنید ، می‌خوام ازتون راهنمایی بگیرم ، من اصلا نمی تونم زاج و عسل و روغن زیتون رو داخل اپلیکاتور بریزم ، مکش نداره که اپلیکاتور ، مثل سرنگ که نیس بکشی بالا مکش داشته باشه ، تورو خدا بهم بگین چطوری وارد اپلیکاتور کردین؟

لینک اون کانال میشه برام بفرستی

عزیزم لینک نمیاد ولی مشخصات کانال رو و ادمینش رو گذاشتم

سلام هستین سوال بپرسم؟

سلام بفرمایید

سلام بفرمایید

من ترشحات سبز رنگ داشتم ، رفتم دکتر و تست پاپ اسمیر دادم گفتن دهانه رحمت التهاب داره، مدام زیر شکم و رحمم درده ، انگار حس پریودی دارم که رحمم فعال باشه، بنظرتون استفاده کنم زاج و عسل جوابه،نگرانم .

خدا یا شکرت 🌹
من ترشحات سبز رنگ داشتم ، رفتم دکتر و تست پاپ اسمیر دادم گفتن دهانه رحمت التهاب داره، مدام زیر شکم و ...

ان شآءالله خیلی زود سلامتی کامل بدست بیاری 

گلم اطلاعات کافی ندارم نمیتونم راهنمایی کنم از خودم بگم که خدای نکرده مشکلت دو برابر بشه ولی 

استاد کرمی رو اگه قبولش داری یه کانالی زده مخصوص بانوان که این نوع سوالات رو جواب میدن اگه خواستی لینکشو بفرستم خودت ببین

و تجربم میگه به یک نفر اکتفا نکن از چند جا پرس و جو کن

اوکی بفرستین تشکر

لینک نمیاد عکس رو میفرستم از رو اون سرچ کنین

سلام عزیزم منم می‌خوام بهتون درخواست بدم لطفاً قبول کنید ، می‌خوام ازتون راهنمایی بگیرم ، من اصلا نم ...

سلام میشه شمام منو راهنمایی کنین انجام دادین شما و اینکه چطور وارد اپلیکاتور کردید؟ و انجام دادی نتیجه داد؟ و اینکه زدین شب تاصب خابیدین یا درحد ۱ساعت کافیه بمونع؟