2777
2789

سلام سلام

خانمای گل اگر کسی که چندساله دوسش دارین خودش پیش قدم شه و بهتون پیشهناد (دوستی و ...) بده شما چه جوابی میدید؟

چه جوابی که فک نکنه شما هم مشتاق بودید؟

بنظرتون اینکه خودمونو مشتاق نشون بدمی کار درستیه یا نه؟

ممنون میشم راهنمایی کنین🤍🦋

لایک نکنید لطفا ممنون🌚✨

سلام اول اینکه یکم ازش فرصت بگیر که فکر کنی اگر شرایطش اوکی هست و خودتم راضی هست بعد محترمانه قبول کن همین

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چطوری زیبا؟

خب ببین بهش بگو اگر اجازه بدید من یکم فکر کنم مثلاً یه یه خورده زمان بهم بدید فکر کنم بعد بهتون جواب بدم.

بعد از اینکه فکر کردی بهش اوکی میدی و آشنایی بیشتر 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

🥳🥳🥳🥳وای قبول کن اگر بپره چی ولش کن میتونی یکم ناز کنی ولی یکم یهو نره 😂😂😂 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
خب ببین بهش بگو اگر اجازه بدید من یکم فکر کنم مثلاً یه یه خورده زمان بهم بدید فکر کنم بعد بهتون جواب ...

مثلا بگم باشه قبول میکنم یا من هم مایلم به آشنایی بیشتر؟

لایک نکنید لطفا ممنون🌚✨

🥳🥳🥳🥳وای قبول کن اگر بپره چی ولش کن میتونی یکم ناز کنی ولی یکم یهو نره 😂😂😂

دورتون بگردم لطفا برام دعا کنین طرف همجوره اوکیه فقط یه این مورد مونده که باید یجوری ردیفش کنم🥲🥲

چقدر من تو این دو سه شال ارزو کردم برای کس دیگه ای نشه

لایک نکنید لطفا ممنون🌚✨

مثلا بگم باشه قبول میکنم یا من هم مایلم به آشنایی بیشتر؟

نه بگو یکم فرصت بدید فکر کنم بعدش بهش بگو منم مایلم بیشتر آشنا بشم مثلاً یه روز بعد یا حالا هر زمان لازمه مثلاً فکر کنی 

متشکرم از راهنمایتون🤍

خواهش میکنم گل

انشالله خوشبخت بشی🤗❤️