2777
2789

این تایپیکو  قراره خودشم بخونه

خواهرم المپیادی  فوق‌العاده باهوشه

تراز قلمچیش یازدهم ۷۶۰۰  بود

خودش عاشق تجربی بود و خودش این راهرو انتخاب کرد

الان یه مدتها اصلا درس نمی‌خونه میگم چرا میگه از هرکی پرسیدم میگه درس عاقبت نداره

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته نداره؟الان از معلمای کنکورش بپرس ببین ماهی چقدر در میارن؟

عزیزم به خدا دیونمون  کرده

خواهرم نابغه س   از کانون بورسش کردن  درس نمی‌خونه میگه یه دلیل بیار بخونم خودشم میگه تو حسرت پزشکی میمونم ولی حوصله ندارم

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

بعد در ضمن اونی که معتقده درس عاقبت نداره باید یه راه دیگه ای پیدا کنه برای ادام زندگیشاگه درس نمی خ ...

پسر خالم دندون پزشکه همش تو گوش این میخونه درس به درد نمیخوره درامد نداریم و فلان

عزیزم به خدا دیونمون کردهخواهرم نابغه س از کانون بورسش کردن درس نمی‌خونه میگه یه دلیل بیار بخونم ...

البته اینم بگم اون کنکوریه درس خون دیگه اون آدم سابق نمی شه

یه بلایی کنکور الان سر روانت میاره که احتمالا بعدش دیکه نمی شه اسم اون آدم رو گذاش "انسان سالم"

ولی به هر حال باید یه مسیری رو انتخاب کنه اگه درس نمی خونه بره کار کنه

البته اینم بگم اون کنکوریه درس خون دیگه اون آدم سابق نمی شهیه بلایی کنکور الان سر روانت میاره که احت ...

نه کار می‌ره نه درس میخونه

داغون شده دیگه خواهرم خودش درسشو انتخاب می‌کنه 

بعد پدرم و مدیر کانون بهش میگن حیف نیست تو با این همه استعداد و این همه علاقه به درس بری ازدواج کنی