2777
2789
عنوان

میترسم پسره بختمو ببنده

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی

خب الکی بگم امکان نداره؟     نترس راحته باطل کردنش     نهایت غسل پاکی بعد نجسی میکنی تموم 

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
ن فک نکنم بشه 😂وقتی نه اسم مامانتو می‌دونه نه عکستو داره ولی فک کنم اگه مو ازت داشته باشه میشه ایکا ...

مو چیه میگم قیافمو نیده تا حالا مجازی میحرفیدیم

شرمنده دیر گفتی  

منه گیر ورمین😐😐
😑😑🤣🤣🤣

نخخددددددد دختر بدددددد 😂😂😂😂

حالا خواستم یه چی گفته باشه 💔😂

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️             
بستن بخت چند میگیرین؟

نمیدونم عزیزم 

شهر به شهر رمال به فا....ل گیر متغیره 

اما بدون دعایی بد برای کسی گرفتن از قدیم گفتن هفتا سر داره یعنی اگه مثلا علی بره برا فاطمه دعا بگیره هفتا مصیبت میاد برا علی یک دونه اونم شاید میره سراغ فاطمه که هر کس با خدا و ایمان باشه و قران بخونه همون یکی هم نمیاد سمتش و حتی اگه صدقه بده و.....

بعدم عزیزم این ترفنده پسره بوده برای خام کردن شما 

اما اگه میترسی برای این که ترست کم بشه سوره بقره رو بخون و به خدا توکل کن صدقه هم بده 

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️             
مو چیه میگم قیافمو نیده تا حالا مجازی میحرفیدیمشرمنده دیر گفتی

😂🤣

الان فهمیدم چند سالته فک کرده بچه ای 

خاسته بترسونه تورو 

ولی نمیدونه همینا که بقیه فکر میکنن بچه ان

باهوش ترن نسبت به بقیه 

تنت سلامت باشه 🙂❤️