گیسو_بآنو مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 151 عنوان لطفا جون مادرتون جون هر کی میپرستید بخونید تاپیکمو 79 بازدید | 7 پست ترو خدا ترو جون هر کی میپرستید دعا کنید برام به ی مشکلی بر خوردم خیلی نیاز به دعاهاتون دارم ترو قرآن کمکم کنید یه صلوات یا یه دعای کوچیک از خداتون بخاید بحث آبرو و آرامش ۲۰ ساله یه خانوادس خدا به دل مهربونتون هر چی میخاید بده الهی کوچیکتونم 1403/05/03 | 22:47 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیسو_بآنو مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 151 ان شاءالله مشکلتون حل بشه عزیزم خدا از دهنت بشنوه عزیزم دعا کن برام 😔😔 خدا هر چی میخای بهت بده
jhkhvhjbh عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 1756 خدا از دهنت بشنوه عزیزم دعا کن برام 😔😔 خدا هر چی میخای بهت بده یک تسبیح برات صلوات میفرستم ان ءالله مشکلت حل بشه خبر خوبی بهمون بدی برای من دعا کن عزیزم🙂
گیسو_بآنو مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 151 یک تسبیح برات صلوات میفرستم ان ءالله مشکلت حل بشه خبر خوبی بهمون بدی برای من دعا کن عزیزم🙂 قربون دل مهربونت خدا خیرت بده چشم حتما دعا میکنم ایشالا خدا به دل مهربونت هر چی میخاد بده و مشکلت حل بشه به حق علی ♥️
jhkhvhjbh عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 1756 قربون دل مهربونت خدا خیرت بده چشم حتما دعا میکنم ایشالا خدا به دل مهربونت هر چی میخاد بده و مشکلت حل ... خیلی ممنون ان ءشاالله🥰