2777
2789

یعنی ممکنه کمبود کلسیم یا مشکل دیگه ای داشته باشه؟؟ ظاهرا که هیچ مشکلی نداره. به نظرتون تا 13 ماهگی صبر کنم یا الان ببرمش ازمایش خون ازش بگیرن؟؟ 

اشکالی نداره.اتفاقا بچه هرچه دیرتر دندان در بیاره بهتر.دیرترم خراب میشه

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکالی نداره.اتفاقا بچه هرچه دیرتر دندان در بیاره بهتر.دیرترم خراب میشه

اره همه همینو بهم میگن اما توی اینترنت که خوندم نپشته ممکنه به خاطر کمبود ویتامین دی و کلسیم و کم کاری تیرویید هم باشه واسه همین استرس گرفتم. اخه بدو تولدم یکم کلسیمش پایین بود بهش دارو دادن. حالا میگم نکنه الانم مشکلی داشته باشه. 

فکرنکنم.به خاطر اینا باشه.ولی باز شما اول به دکتر مراجعه کن.بعدا اگه نیازی باشه ازمایش مینویسن.انشاا... که چیزی نیست

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!

نه. دختر من یکسالگی در اورد. بردمش دکتر، گفت اصلش باید هفده ماهگی در بیارن. البتع دقیق یادم نیست. همین حدود و گفت. گفت تمیدونم چرا ایرانیا اینقد زود در میارن. اون دلیلشو گفت عا من یادم نیست.

قراره دوباره این راه و برم🍀 اما ایندفعه با مدیریت صحیح💪

عزیزم دختر منم یازده ماهگی دندون دراورد الان هم که سه سالشه تازه دو تا دندون اسیاب پایینی رو دراورده دو تای  اسیاب بالا رو هنوز خبری نیست  ولی دندونهاش مثل مرواریده ماشااله.قدیما میگفتن بچه ای که دندون دیر در بیاره گوهر دندون داره هیچ مشکلی نیست  

عزیزم نگران نباش دختر من سیزده ماهگی همزمان راه افتاد و دندوناش یکی یکی در اومد

قبلش اصلا دکتر نبردینش؟ من اصلا دوست ندارم پسرمو ببرم دکتر. استرس دارم چرا دندون در نیاورده اما بازم احساس میکنم الکی شور میزنم اگر کمبود کلسیم داشت ظاهرا هم باید علایمی داشته باشه دیگه