2777
2789
عنوان

انتخاب رشته 💫

150 بازدید | 16 پست

دوستان دخترم میخواد بره کلاس دهم امسال 

به نظرتون رشته ی فتو گرافیک بهتره یا طراحی و دوخت؟

لطفا اگر اطلاعات دارین راهنمایی کنید🌱

کاربر قدیمی هستم،،،رمز عبورمو فراموش کردم😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوب که اجازه میدید دخترتون بره فنی 

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
چه خوب که اجازه میدید دخترتون بره فنی

بله ..خب من راهنماییش میکنم ولی نظر نهایی با خودشه

با اینکه خودم ریاضی خوندم ولی خب دخترم علاقه به رشته ی نظری نداره متاسفانه

بله ..خب من راهنماییش میکنم ولی نظر نهایی با خودشهبا اینکه خودم ریاضی خوندم ولی خب دخترم علاقه به رش ...

مطمئن باش تو هر رشته ای که علاقه داره موفق میشه همراهیش کنید

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
بستگی به علاقه ی دخترتون داره با یه مشاور حرف بزنه و اون راهنماییش کنه بهتره هردو رشته حوصله ی خیلی ...

درست میگین،،،دخترم به فتو گرافیک علاقه داره ولی از نظر عقلانی به طراحی دوختم فکر می‌کنه،،فلبش میگه فتو گرافیک مغزش میگه طراحی و دوخت😂 برای همین دو دله 

بیشتر از اینکه دلش بخواد بره مشاور ،،،دوست داره از زبان کسانی بشنوه ک تجربه دارن