2777
2789

مثلا من آب برنج میزنم ب صورتم هم نرم میکنه هم یه ذره شفاف میکنه 

هر روتینی که باید بهتر شدن میشه بگید که هزینه ی زیادی هم نداره

برا ناخون پوست هیکل نمیدونم هر چییی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته ای دو شب ژل اداپالن با دستور پزشک

اسنس حلزون کوزارکس

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست.تا کارما پس ندی به خودت نمیای. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم مهم نیست چند سالته؛اگه اینارو درک کردی بدون که تو این زندگی بردی...موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊اگر میخواهید زندگی شادی داشته باشید آن را به یک هدف گره بزنید ،نه افراد یا چیز ها...دوستان معنی اسمم یعنی پادشاه دختر بزرگ
من ب پوستم صدر میزنم از عطاری میخرم با آب جوش مخلوط میکنم بعد ک ب دمای محیط رسیدم مثل ماسک میزنم ب پ ...

باعث چه چیزیایی میشه .مثلا از جوش زدن جلوگیری میکنه یا ... ؟؟؟

خیار رو با پوست از‌وسط نصف میکنم میزارم رو مشما فریزر یخ بزنه و پوستم باهاش  ماساژ  میدم

کارمم ک تموم صد میزارم فریزر فرداش دوباره استفاده میکنم 

تا جایی ک خیار ب تهش برسه

هر وقتم‌میخام ب پوستم بزنم یه لایه نازک با چاقو از سرم میبرم

در جست و جوی راهکار برای ریزش مو 
برای هر پوستی نمیشه واکنش میده

من روتین پوست خودم میگم‌کسی ک پوست حساسی  داره اصلا نباید تو این تاپیک شرکت ‌کنه اون بحثش جداس اون باید با مشورت پزشک روتین پوستی خودشو  پیدا کنه

در جست و جوی راهکار برای ریزش مو 

جمع کن پولاتو برو لایه بردار های شیمیایی که ضرر ندارن و خاصیت دارن بخر یا سرم های پوستی که بهترین تاثیر دارن مثل اودینری که هیالورینک ابرسانه رتینول باعث از بین بردن چروک و سیاهی و لک ها هست کافئین برای دور سیاهی چشم نیاسینامید کوچیک شدن منافذ واقعا عالین همش و تونر که باعث شادابی میشه