2777
2789
عنوان

اونایی که فردا موعدشونه بیان ببینیم بلاخره مامان میشیم؟؟؟!!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 61 پست
شما هم اگه میتونی برو جایی مشغول شو  من ب خاطر گرمای تابستون نمیتونستم کلاسی جایی برم ولی ازین ...

اره اتفاقا تو فکرشم برم باشگاه .انقد تو خونه موندم افسردگی گرفتم

خـــــــدایـا منــم مـامـان بـشـم 😕 میـــشـه یعنـی؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعد یه هفته تاخیر دیشب شدم. دیگه میخوام بی خیال شم. بچه ها من ماه تولد بچم خیلی برام مهمه نمیخوام تیر یا شهریور و مهر و آبان و اسفند و دی بشه نمیدونم چرا😊فک کنم خدا میخواد حالمو بگیره و میخواد این ماه ها باشه

میشه ی صلوات مهمونم کنید؟❤💋

یه حکایتی هس از زمان اماما دقیقشو یادم رفته ولی میگه یه زن نازایی رفته پیش امام گفته تو از خدا بپرس من بچه دارمیشم یانه خدا باجبرءیل پیام میفرسته که نه .زن ناامید نمیشه میگه خدا خیلی کریمه تا چند سال هی این ماجرا تکرارمیشه که خدا به زن بچه میده امام از خدا میپرسه چند سال پیش چند بار تاکید کردی این زن بچه دار نمیشه حکماشچیه حالا خداونو میگه بنده م که به کرامت من انقد ایمان داره سرنوشتشو میتونم تغییر بدم

خدایا همسرم و پسرم و نی نی تو دلمو به خودت میسپارم خدایا شکر
چرا؟ من از تیر بدم میاد چون دخترخالم تیر ماهیه

منم زیاد زمستونیا ب دلم نمیشینن مخصوصا دی ماه . (حالا ب کسی برنخوره ها من خاطره بد دارم😆

آبانیا هم زیاد دیدم زبونشون تنده 

من بهاریارو دوس دارم با تابستون و مهر و آذر

من با اينكه ميدوتم اين خوني ك ازم اومد واسه پريوده، ولي رفتم بيبي چك زدم . اخه گرفته بودم ك بزنم. گفتم حسرت به دل نمونم😬

انقد ناراختم اومدم تو اتاق توي تاريكي دراز كشيدم

اخه اين پريود لعنتي نياد چي ميشع؟

من ني نيمو ميخوام 😔

سلام. دوست جونا

شماها چرا انقد زود بي بي ميزارين و آز ميدين؟؟

ميدونم استرس داره

ولي بزاريد حداقل موعدش بشه بعد بي بي بزاريد

اينطوري فقط الكي خودتونو نا اميد ميكنيد

نكنين اينطوري با خودتون تورو خدا