2789

تا حرف جدایی میزنم مامانم میزنه به خودش و کولی بازی درمیاره و گریه میکنه  اعصابمو خورد میکنه بابامم ک کلا سرش تو لاک خودشه  و خودش باخودش دارهرجدا زندگی میکنه همه پدر مادراشون میگن هر تصمیمی بگیری ما حمایتت میکنیم اونوقت من همچین خونواده ای دارم  نمیدونم پیش کی دردو دل کنم هم خاک تو سرخودم  ک اینقد بدبختم هم بچه ای که تو شیکممه بدبخته بااین پدربزرگ مادربزرگش 

فقط خودتی که میتونی به خودت کمک کنی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیلیای دیگه هم هستن که خانواده‌اشون حمایتشون نمیکنه تنها نیستی

اما اگه تصمیمت برای جدایی درست و منطقیه حق داری که حمایت خانواده رو بخوای

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

منم اصلا ازم حمایت نمیکنن 

با شوهرم دعوا میکنم میگن تقصیر خودته

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

ذهنشون بستست

ن یکم تقصیر خودمم بود اونموقع

حالا نمیشه همه چیو اینجا گفت 

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.