2777
2789
عنوان

نی نی سایت چرا اینجوریه واا

45 بازدید | 4 پست

جذب مردم به تاپیکت از جذب کردن و وایرال کردن پست تو اینستا سخت تره شده ، بیشتر از اینکه سوال ها رو هم جواب بدیم دنبال عکس دیدن و داستان شنیدن شدیم . چرا خب ؟ بهم کمک کنیم دیگه یکی دنبال دکتر میگرده اون یکی سوال درباره بچش داره یکی میخواد سرمایه گذاری کنه ،بازدید همه اینا خیلی کمتراز کسیه که میخواد عکس از صورتش بذاره یا موضوع دعوای دیشبش با جاری و مادرشوهرش یا مسئله خیانت دوست پسرش رو بگه شده . 

دقیقا وقتی دانستنی کتاب دانش پرسش باشه هیچ کس نیس

یاد گرفتم تو سختی ها زمین نخورم قوی باشم چون قراره من دیگه اون اشتباه و آدم اشتباه رو تکرار نکنم🎳 و درس وتجربه کسب کنم این شکست و برد ها شیرینیه زندگیمونه🎲 یادت باشه رنج نباید شمارا غمگین کند🍃 باید شمارا قوی و هوشیار کند🏆🌞. مدرک تحصیلی(لیسانس/کارشناسی)🌱(متأهل)( قد1/80) (وزن75 )(بدنسازم زیبایی بدن کار میکنم) (گاهی اوقات مدلینگ لباس ومدل ارایشی هم قبول میکنم )💐💄👗👠💋💅👰 وقتی جوابتو نمیدم یعنی به شخصیت خودم احترام میزارم که با شما هم کلام نشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید واقعا نمیدونن

بحث بازدیده نه لزوما کامنت ، شما ده تا سوال بپرس با موضوعات عمومی ، دکتر پوست بهم معرفی کنید ، اب و هوای فلان جا چطوره ، برای رفتن به فلان جا چه جوری وسایلی بردارم ، هیچ کس بازدید هم نمیکنه. 

بحث بازدیده نه لزوما کامنت ، شما ده تا سوال بپرس با موضوعات عمومی ، دکتر پوست بهم معرفی کنید ، اب و ...

آهان، 

آره واقعا هیچ‌کس همراهی نمیکنه یا اگه نگاهم کنن رد میشن 

⁦♥️⁩