بچه ها یکی از دوستام توی بچگی وقتی گذاشته بودنش توی دستگاه یادشون رفته چشاشو با دست ببندن و اینم اشعه خورده به چشمش و از همونموقع نابینا شده. خیلی خواب های عجیبی میبینه یه بار توی خواب یکی بهش گفته بود برو فلان جا اینکارو بکن بینا میشی ولی باید بهاش رو بپردازی و خودت باید کشف کنی بهاش چیه. لطفا براش دعا کنید خیلی ناراحته هر روز گریه میکنه واقعا خسته شده. هیچ تصوری از دنیا و رنگاش نداره🥲🥲 اگرم سوال یا کنجکاوی درباره زندگی نابیناها دارید میتونید بپرسید
حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
چجوری نابیناست ولی نی نی سایت دارههه؟جریان چیهه ب منم بگیین
با لپ تاپ میاد نی نی سایت و با لمس کردن جاهای کیبرد رو حفظه میدونه کدوم دکمه کدوم حرفه. و برای خوندن هم یه اپ داره اون براش میخونه نوشته هارو. فقط عکس نوشته هارو نمیتونه بخونه
حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
نه عزیزم بخاطر اشعه نیست بچه های نارس وقتی میرن تو دستگاه ار او پی میشن یعنی چون شبکیه شون قوی نیست پاره میشه و خونریزی میکنه و اگه عمل نشن نابینا میشن
زنده باشه انشالله بعد ازین اتفاقای خوبی بردش آرزو میکنم
هر روز که زنگ میزنه به من فقط داره گریه میکنه اصلا قلبم هزار تیکه میشه منم اخر شبا همش گریه میکنم🥲🥲 همش میگه دوست دارم فقط یه بار برم بیرون یه بار رنگارو ببینم
چجوری نابیناست ولی نی نی سایت دارههه؟جریان چیهه ب منم بگیین
سلام امضام رو همشو کامل بخونین.
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
آره سخته من دوتا برادرام کم بینا هستند خیلی غصه اشون رو دارم دوتاشون درس خونده فوق لیسانس کارمند ولی ...
همیشه میگفتم ای کاش کمبینا بودم. نابینا مطلق خیلی برام سخته.
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.