2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که وقتی شوهرم میره کارم میشه یه آهنگ و یه قلیون وقتی هم میاد بخاطر روحیه اون بهم نریزم نقاب میزنم ...

دیگه نقابم نمیتونم بزنم امروز تو اتوبوس یه لحظه بغضم گرفت اشکام سرازیر شد 

بشکست دلم ،کسی صدایش نشنید
منم واقعا همین آرزو رو دارم

تو چرا گلم 

من امروز اسبابش برام فراهم شد  تو اسمونا دنبالش می گشتم انگار اون اومد منو پیدا کرد ولی دلم برای بچه هام میسوزه نگهش داشتم تا کارد به استخوان برسه

تو چرا گلم من امروز اسبابش برام فراهم شد تو اسمونا دنبالش می گشتم انگار اون اومد منو پیدا کرد ولی د ...

من دردمو گفتم توو تاپیکم.. آرزویی جز مرگ ندارم.. حسی به این زندگی ندارم واقعا 

واسه آرامش دلت حمد خوندم🌼

تنهایی بی‌محبتیای شوهرم افسردگی افکار خودکشی

ول کن تورو خدا عزیزم دنیا دوروزه چرا خودت اذیت میکنی ببین 2روز همرا منو گیلاس بیا اینجا بچرخ کلا افسردگی فراموش میکنی پایه دیوونه بازیامون هستی 😂😂😂😂😂

میکنه‌کارما‌عدالتو‌اجرا..!
ول کن تورو خدا عزیزم دنیا دوروزه چرا خودت اذیت میکنی ببین 2روز همرا منو گیلاس بیا اینجا بچرخ کلا افس ...

باشه اگه بتونم ولی مدتهاست از ته دل خندیدم می‌دونی میترسم اینجا بگم قرص rice پیدا کردم فقط بوش کردم سر دلم ازون موقع میسوزه

باشه اگه بتونم ولی مدتهاست از ته دل خندیدم می‌دونی میترسم اینجا بگم قرص rice پیدا کردم فقط بوش کردم ...

دیوونه نشو همین الان بندازش دور خواهش میکنم از حالا تگت میکنم فقط بخند دیگه به هیچی هم فک نکن باشه گلم 😂😂😂😂

میکنه‌کارما‌عدالتو‌اجرا..!