2777
2789
عنوان

قبولی دندون پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 40 پست
منم هدفم بود و میخواستم پشت بمونمولی فعمیدم برام ارزش ندارهمیخام کنکور هنر بدم

تو ام مثل من شدی که... ولی من جرعتش رو ندارم کنکور هنر شرکت کنم

تو بحران هویتی سختی گیر کردم این بحران رو حتی تو دروان بلوغم تجربه نکرده بودم

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

تو ام مثل من شدی که... ولی من جرعتش رو ندارم کنکور هنر شرکت کنمتو بحران هویتی سختی گیر کردم این بحرا ...

چرا

من دیدم‌نمیتونم و بعدش دوباره ب رابطه م برگشنم

فهمیدم ۷سال عمرمو باید برا دندون هدر بدم

منظورت اینه نمیدونی چیکار کنی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من تویجای عجیبی از زندگیمم هیچوقت انقد گیر نکرده بودم پارسال معدلم شد۱۲ امسال خوندم معدلمو رسوندم ب ۱۶وخورده ای درصدای کنکور تیرمم حدود ۳۰میشن غیر از فیزیک و ریاضی نسبت ب پارسالم خیلی پیشرفت کردم ولی من داروسازی تبریز میخواستم بنظرت پیرا پزشکیا برم یا بمونم پشت؟اخه علاقه ای به پیراها ندارم🥲

ببین من تویجای عجیبی از زندگیمم هیچوقت انقد گیر نکرده بودم پارسال معدلم شد۱۲ امسال خوندم معدلمو رسون ...

من چون کشش خوندن و انرژی دارم پشت کنکور موندم و خانوادمم پشتمن 

اگه وضعیتت مثل منه پس بمون

هیچی...

چرامن دیدم‌نمیتونم و بعدش دوباره ب رابطه م برگشنمفهمیدم ۷سال عمرمو باید برا دندون هدر بدممنظورت اینه ...

منم مشکلم همینه میترسم عمرم رو هدر بدم مخصوصا سن ۲۰ تا ۳۰ سال که شیرین ترین دوران زندگیه

آره منم نمیدونم باید چیکار کنم😭😭 از طرفی از خانوادم میترسم از اینکه چشم به راهشون گذاشتم از طرفی از هدر رفتن عمرم میترسم...

من عااااااااااااااشق نقاشیم و خیاطی هم میکنم کاش میشد اینارو ادامه بدم...

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara