2777
2789

یه توضیح کلی بدم ۱۲سال ازدواج کردم با عشق با هرچی ساختم نداری بیکاری خداروشکر به موقع خونه و ماشین گرفتیم و شوهرمم کارگره،هروقت خوشی تو زندگیمون اتفاق افتاد یه مدت سر سنگین و قهر بودن ،تولد پسر اولم یه هفته بیمارستان بستری بود حتی یک زنگ نزدن بعدش یبار اومدن و تا دوماه هم قهر بودن ،پسر دومم تا شنید پسره مادرشوهرم هزار تا زخم زبون زد

اما موضوع اصلی هفت سال پیش ما خونه داشتیم اونموقع یه زمین ۵۰۰متری تو شهرستای که زندگی میکنن داشتن بدون اطلاع ما دادن برادرشوهر کوچیکم که خونه بسازه وقتی ما ناراحتیمونو گفتیم گفتن مگه شما خونه ندارین خودتون خوب اینا نداشتن ما زمین دادیم بسازن ،برادرشوهرم کارمنده شوهر من کارگر. درامدش هم خیلی بیشتر از ماس

BabyFetus Ticker

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل از اون یه خونه داشتن شوهرم اوایل که بیکار بود گفت خونه خالیه بدید ما یکسال بشینیم بعد رفتم سر کار خونه اجاره کنیم مادرشوهرم گفت باید با داداشت مشورت کنیم که مشورتشون نتیجش ندادن خونه به ما بود اما سال بعدش که برادرشوهرم ازدواج کرد زنش جهیزیش رو برد اونجا و شش سال اونجا زندگی کردن ازون جا هم رفت همون خونه ای که تو اون زمین ساخته بودن

BabyFetus Ticker
قبل از اون یه خونه داشتن شوهرم اوایل که بیکار بود گفت خونه خالیه بدید ما یکسال بشینیم بعد رفتم سر کا ...

انتظاراتتون غیر واقعیه نخواستن بدن حتما دلایلی دارن

در ضمن همه بچه ها به یک اندازه برای والدین اهمیت ندارن

قبل از اون یه خونه داشتن شوهرم اوایل که بیکار بود گفت خونه خالیه بدید ما یکسال بشینیم بعد رفتم سر کا ...

عزیز من

این گلایه ها فقط خوره ی اعصاب شماست 

خانواده ی شوهرت به هیچ جاشونم نیست

پس اونام به هیچ جای شما نباشن

حتی بمیرن هم نرو مراسم شون

تمام شد و رفت

مدرس زبان آلمانی🇩🇪

سر این زمین که ارزشش خیلی زیاد بود شوهرم قهر کرد وگفت دیگه نمیرم خونشون و ما دوسال خونشون نرفتیم اونا هم نگفتن دردتون چیه اصلا ،یکی دوبار رفتیم که کارمون به بحث کشیده شد ،شوهرم گفت همه چی که بهش دادن حیاط خونشون ۸۰۰متره گفت 200متر گوشه حیاط به من بدید بسازم تا وقتی اومدم شهرستان یه خونه داشته باشم راحت باشم اما قبول نکردن مادرشوهرم گفت من نمیتونم با شما تو یه خونه باشم درصورتی مه ما فقط ماهی یک بار میخاستیم بریم

BabyFetus Ticker
بنظرم درست گفتن خواستن به کسی که نداره کمک کنن

نداره چیه میگم کارمند بانکه خوب به موقع خونه نخرید خونه کشید بالا تقصر شوهر من که با کلی قسط و وام خونه خرید و هنوزم مقروضه به بانک چیه

BabyFetus Ticker
انتظاراتتون غیر واقعیه نخواستن بدن حتما دلایلی دارندر ضمن همه بچه ها به یک اندازه برای والدین اهمیت ...

حتی اگر اینطورم باشه در عمل نباید فرق بذارن و یکی از فرزندان رو دلخور کنن و تخم کینه بین دو برادر بکارن

استارتر هم بهتره دگ گذشته رو فراموش کنه و ارتباط شو با اونا قطع کنه 

مدرس زبان آلمانی🇩🇪

تو این دوسالی که نرفتیم و شوهرم گفت من فک میکنم پدر مادری ندارم خدای من شاهده که مدام تو گوشش میگفتم پدر مادرن نمیشه بگذری ازشون بیا ماهی یکبارمون بریم نیم ساعت مشینیم دیگه شلم و نعار نمیمونیم  قبول نگرد ،جالبه که اونا هم حرکتی نزدن،تا یک روز مادرشوهرم بیرون دیدم بهش گفتم تا کی میخای پسرتو از خودت دور کنی بیا راضیش کن گناه داره تو این دوسال تمام موهای سرش سفید شد

BabyFetus Ticker
نداره چیه میگم کارمند بانکه خوب به موقع خونه نخرید خونه کشید بالا تقصر شوهر من که با کلی قسط و وام خ ...

برات مهم نباشه.منم بهمون کمک نکردن خودمون با کلی وام و فروش وسایل و....یه کلنگی خریدیم 

برات مهم نباشه.منم بهمون کمک نکردن خودمون با کلی وام و فروش وسایل و....یه کلنگی خریدیم

کمک نکردن برام مهم نبود اما انقد فرق گذاشتن غیر قابل تحمل بود وگرنه خیلیا کمک نمیکنن اما به هیچکدوم از بچه ها

BabyFetus Ticker