2777
2789
عنوان

آموزگارای سایت لطفا بیاین💚

66 بازدید | 12 پست

به نظرشما شیفت صبح خوبه یا ظهر؟کدوم پایه برای سالای اول تدریس خوبه؟اونایی که بچه کوچیک دارین صبح راحت بیدارمیشن که برن مهد یا جایی بذارید؟

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
اگر شیفت ثابت صبح باشید بهتره، پایه بستگی به خودتون داره، اصولا گفته میشه سوم و پنجم راحته، ولی پنجم ...

ممنونم،شما آموزگار چه پایه ای هستین؟ازتجربیاتتون یه کم بگید😅

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامچون بچه کوچک داری شیفت عصر ولی اکثرا ترجیح میدن صبح ثابت باشهسال اولته پایه سوم یا دوم را بردار

ممنونم اگه دوست دارین از تجربتون هم یه کم برام بگید

پنجم پایه خوبیه، چی بگم؟؟ سوالی دارید بفرمایید

تدریس به پسرها خیلی سخت تر از دختراس؟

تدریس به پسرها خیلی سخت تر از دختراس؟

عزیزم من فقط تجربه دخترانه دارم، 

بعضی معلم ها اعتقاد دارند پسرها راحت هستند، چون لوس نيستند، ولی شلوغ هستند و باید توان مدیریت را داشته باشید

دخترها حساس هستند و زیاد بهشون بر می خوره، سن بلوغ را هم کم کم دارند تجربه می کنند، 

در کل باید به کارت علاقمند باشی از پسش بر میای

عزیزم من فقط تجربه دخترانه دارم، بعضی معلم ها اعتقاد دارند پسرها راحت هستند، چون لوس نيستند، ولی شلو ...

درسته علاقه واقعا مهمه،ممنونم💚

والا اولش تا بخوای عادت کنی اذیت میشی بچمو مادر شوهر نگه می‌داشت راهم دور بود تازه بعداز اونم باید تا ۸ شب کلاس بدو خدمت میرفتم دوسال اول خیلی اذیت شدم بعد کمی بهتر شد

اگه کسی از خانوادت بتونه بیاد بچه تو نگه داره باز کارت کمی راحت تر میشه تا با عجله بچه را ببری مهد دوباره با عجله بری دنبالش

[QUOTE=347461936]تدریس به پسرها خیلی سخت تر از دختراس؟نه به نظرم پسرا راحت ترهمن همه را کار کردم حتی ...

مدیریت کلاس حرف اولو میزنه

به روز باش هر شب درس فردا را مرو کن طرح درس بنویس برای هر روز برنامه ریزی کن چون بچه های الان به روز هستن سوال میپرسن باید بتونی جواب بدین و قانعشون کنید