2777
2789

ببین محبت کردن واقعا بحثش مفصله .

ولی به نظر من اول از همه سعی من یه دوست خوب باشی واسش بتونه باهات راحت باشه شنونده خوبی باشه ینی چی ؟؟ مثلا بتونه راحت همه چیو بهت بگه و قضاوتش نکنی هی بش نصحیت نکنی فلان کارت غلطه یا درسته در یک کلام درکش کنی .و اینو فقط در صورتی میتونی داشته باشی که روی عزت نفس و اعتماد به نفست کار کنی .اینا باید برن بالا  تا ناخودآگاه رفتارای بهتری داشته باشی .مورددوم  حتما سعی کن برقرار کننده آرامش و حال خوب توی خونه باشی چجوری ؟ با غز نزدن با نگاه کردن به جنبه های مثبت زندگیت با انگیره دادن به همسرت  جوری که حس کنه چقدر خفته برات و چقدر قهرمانه از نظر تو .

بهش احساس مهم بودن بده با حرف هات .

با درست کردن غذای خوشمزه ،آراسته بودن و به خودت رسیدن گه تو زیباترین حالتت باشی .

با لبخند زدن که همیشه یه لبخند ملیح داشته باشی .

و مورد سوم  به موقعش هم بغلش کن یا اجازه بذه بغلت کنه یا حتی ازش بخواه میشه بغلم کنی ؟

و نوازش کردن و کارای این مدلی .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.