2777
2789
عنوان

ماهواره

1958 بازدید | 41 پست

اینجا کیا ماهواره دارن؟؟؟

من همش میگم ماهواره نصب کنیم ولی پدر و مادرم میگن نه 

داخلش فیلمای ناجور داره و.....

میگم خب اون کانارا رو قفل کنیم بازم میگن نه☹️

آخه تی وی ایران که چیزی ندارم

لااقل از تو ماهواره میشه فیلمای نمایش خانگی ،برنامه های نمایش خانگی، فیلم سینمایی و فیلم های ایرانی که تی وی ایران ممنوع کرده و پخش نمیکنه یا خیلی وقت پخش نکرده ،فیلمای خارجی و بعضی فیلم ترکی هارو دید

حالا چکار کنم من😑💔

شما ماهواره دارین یا همین تی وی ایران؟؟

و اینکه کسی می دونه کل هزینه اش ( نصب و وسایلش ) چقدر درمیاد؟؟؟

از وقتی چشم باز کردم ماهواره داشتیم هیچوقتم کانال ناجور ندیدم توش🥴

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیز زشت چیه مگه ببخشید کانال پورنع الان جم اینا اصن فیلمای مستحجن پخش نمیکنه ی زمانی بود ماهواره خیلی خوبه کلی سرگرم میشی

خود ماهواره ی تومن پولشع با بند و بساط شاید ی ۲و۵۰۰بشع

کی میگه شبکه ناجور داره؟     الان جمع کردن  همشون پولی شده  بخوای نگا کنی باید پول بدی 

بقیه کانالا مث کانای تلوزیونه    

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

مگه کسی ک ماهواره نداشته باشه عزیزم

الان گوشیا بدتر از ماهوارس اصلا هم فیلم ناجور نداره 

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
ماهواره دیگه برنامه خاصی نداره،اگه رو تلویزیونتون برنامه نصب میشه و به نت وصل میشه moviejavanنصب کن ...

ی سوال تلویزیون ما روش برنامه نصب میشه اما چطوری باید نصبش کرد؟ 

باید حتما ب مودم وصلش کرد؟ اخه ب گوشیم ول نمیشه نتش

جوانه در حال رشد 🌱 ✨
ی سوال تلویزیون ما روش برنامه نصب میشه اما چطوری باید نصبش کرد؟ باید حتما ب مودم وصلش کرد؟ اخه ب گوش ...

وقتی برنامع نصب میشه پس یعنی وایفای وصل میشه هاتسپات گوشیت وصل کن یا نت خونه

کاربر پسرم،دست ما کوتاه و خرما بر نخیل،پای ما لنگ هستو‌منزل بس دراز
از وقتی چشم باز کردم ماهواره داشتیم هیچوقتم کانال ناجور ندیدم توش🥴

خوش به حالتون🥲

باورت میشه من انقدر ذوقش دارم هر وقت خونه فامیلا جمع میشیم اونا دور هم حرف میزنن و ....

من محو تلویزیونی💔😂