2777
2789
عنوان

ماهواره

| مشاهده متن کامل بحث + 1959 بازدید | 41 پست
اخه چیز خاصی نداره که اجازه نمیدن نصب کنید این پیامارو بهشون نشون بده شاید راضی شدن😄

گوشی رو که اصلا قبول ندارن 😅💔

یکی باید بیاد مذاکره قوی انجام بده😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بخاطر بچهام که دختر و پسرن و تقریبا همسن نمیخرم ولی با گوشی سریالا و نمایشای خانگی و سینمایی میبی ...

گوشی زیاد اوکی نیس

بعد چون من چشمام ضعیف زیاد با گوشی کار نمیکنم 

تلویزیون برام بهتر

شما وصل کنید ماهم قبل بچه دار شدن داشتیم تلویزیون واقعا کسل کنندس

آخه دست من نیست که 

اگه ب من بود که صدبار تا حالا وصل کرده بودم

انتن مون خراب شده بود یکی رو آورده بودیم گفت می‌خواین ماهواره نصب کنم 

تا اومدم بگم آره بابام گفت نه 

گوشی رو که اصلا قبول ندارن 😅💔یکی باید بیاد مذاکره قوی انجام بده😂

😂😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

هر وقت میگن ماهواره  مثل یاد هزاران ک.ص شعر  جماعت پیر خرفت خاله زنک میزنن می افتم در کل زر میزنن مزخرف میگن بی سواد کودن  ابله فقط فضولی  مزخرف پروندن تنها چیزی که میدونم به امید براندازی این نظام  این حجم از حماقت خاله زنک بازی لاشی باز عقب افتادگی دیکتاتوری نظام آخوندی ارتقای حقوق سیستم های نوین عاری از فساد این وسط،ماهواره خزه بابا بزنید فیلمیکو  عین مواد می مونه راحت ، مرد هم هستید پشماتون بزنید لاشی های عقب افتاده خاک بر سر لشتون وراج ور میزنن زر میزنن هوا رو آلوده می کنن خدایی موندم چرا مردهای ما شبیه داعشی هان بعد تو این کارتون های دیزنی ، باربی پس ها هرچند لاین هل هم لوس ننر هستند 6 تیغ نیستند اه فقظ بلدن زر بزنن مزخرف بگن میگن نظرت راجع به مواد چیه چند تا پارامتر اصلی داریم آب ، خاک ،هوا مواد ، سیگار روانی بازی درنیاید روانی های وحشی وراج