2777
2789

برای چه مقطعی؟

آزمونش خیلی سخته؟

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نتیجه که نیومده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

منم نهم به دهمم و متاسفانه گند زدم

مامانم میگه عیبی نداره و اینا ولی خودم ناراحتم

تازه امسال ۸ تومان داده بود کلاس ثبت نامم کرده بود

خیلی سوالا سخت بود

کی نتایج میاد چرا نمیاد پس😭

بگو انقدر استرس نداشته باشه مگه تیز هوشان چیه اخه دوستم تو مدرسه تیز هوشان بود من عادی هر دو تو یه رشته و تو یه دانشگاه درس خوندیم و قبول شدیم اون کل زندگیش تو درس و استرس بود خواهر زاده منم شرکت کرده استرس داره همینو بهش میگم اگه قبول شد که چه بهتر نشدم چیز مهمی از دست نداده 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
نهم خیلی ۳۰ درصد زده

انشاله موفق باشه

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

منم نهم به دهمم و متاسفانه گند زدممامانم میگه عیبی نداره و اینا ولی خودم ناراحتمتازه امسال ۸ تومان د ...

منم ۳ سال قبل ۴ میلیون داده بودم کلاس 

اخرش هم قبول نشدم کلی ناراحت شدم ولی

بعدا میفهمی مهم نیست انچنان

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁