2777
2789
منظورت اینه که حق ندارن ما رو راهنمایی کنن درست و غلط رو نشون بدن و بچه رو به حال خودش بزارن ؟ یا چ ...

اینا به کنار 

مثلا به یه چیزی علاقه داری هزاران بهونه چرتت که یه درصد هم قانع کننده نیست میارن تهش اونی که خودشون میخانو پیشنهاد میدن😐

چه شد که قدر وفا هیـچ کس نمی داند...! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا به کنار مثلا به یه چیزی علاقه داری هزاران بهونه چرتت که یه درصد هم قانع کننده نیست میارن تهش او ...

اره اینو موافقم 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
منم قانع نمیشم و ناراحتم از مادری که موقع ازدواجم اونی که عاشقش بودم و می‌پرستیدم نذاشت و گفت از اون ...

کاملا درک میکنم

مگه مادرت میخواست باهاش زندگی کنه که خوشش بیاد یا خوشش نیاد..مهم تو بودی که پسندیده بودی...

کاملا درک میکنممگه مادرت میخواست باهاش زندگی کنه که خوشش بیاد یا خوشش نیاد..مهم تو بودی که پسندیده ب ...

نه ساله متاهلم اما روحم اینجا نیست این تلخه واقعا خیلی تلخه که حس کنی زندانی حس کنی هر روز تنهایی و هیچی اونی نیست که تو میخواستی 

کاش بدبختی ها یه روز سراغم نیان  
منم قانع نمیشم و ناراحتم از مادری که موقع ازدواجم اونی که عاشقش بودم و می‌پرستیدم نذاشت و گفت از اون ...

ناراحت کنندست که الان با کسی هستید که دوسش ندارین 

نمیشد اونموقع پاتونو بکنید تو یه کفش و بگید من اینو نمیخوام ؟ 😔

منم یه خاستگار داشتم که دوسش داشتم ولی خانوادم انقدر ازش بد گفتن که قبول کردم باهاش ازدواج نکنم !!!

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
ناراحت کنندست که الان با کسی هستید که دوسش ندارین نمیشد اونموقع پاتونو بکنید تو یه کفش و بگید من این ...

چرا به مامانم گفتم نمی‌خوام و تمام برو بهشون بگو نه گفت باشه ولی بعد شش ماه که اونا برا عقد و تعیین مهریه اومده بودن صحبت بهم گفت نگفتم نه و پسر خوبیه و فلان حتی پسر خالم مامانمو دعوا کرد بابام یکم ناراضی بود دایی هام ناراضی بودن قطع رابطه کردن خاله هام هم داداشمم گفت نه ،مامانم میگفت همین بعد چون شوهرم یتیم بود دلم نیومد بهش بگم نمیخوامت یعنی یه بار گفتم اما عین بچه کوچیک نشست به گریه و اینکه من مامانمو از دست دادم حس کردم خدا تورو به عنوان یه هدیه بهتر آورده تو زندگیم دیگه کوتاه اومدم اما کاش نمیومدم ولی بی فایده بود سنم کم بود مامانم میگفت تو نمی‌فهمی و این خوبه و اگه نگیری میترشیو فلان 🤕فقط پونزده سالم بود میگفت میترشی هر روز میگفت 

کاش بدبختی ها یه روز سراغم نیان  
چرا به مامانم گفتم نمی‌خوام و تمام برو بهشون بگو نه گفت باشه ولی بعد شش ماه که اونا برا عقد و تعیین ...

ای بابا 😔 واقعا نمیدونم چی بگم ... 

ولی حداقل خوبیش اینه که الان شوهرت عاشقته ، میگن توی یه رابطه درستش اینه که مرد بیشتر از زن عاشق باشه 

خیلیا بودن به عشقشون رسیدن ولی بعدا یه رفتارایی از طرف دیدن که به غلط کردن افتادن ... امیدوارم یه روز مشکلت حل بشه و جوری خوشبخت بشی که فکرشم نمیتونستی بکنی 😍

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...