2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه؟تاحالا بالاي شيش هفت تا دكتر رفتيم 

اره منم چند سال پیش سینوزیت داشتم شدید رفتم پیشش یبار خیلی خیلی بهتر شدم

این نکته رمز اگر بدانی دانی     هر چیز که در جستن آنی انی
اره منم چند سال پیش سینوزیت داشتم شدید رفتم پیشش یبار خیلی خیلی بهتر شدم

عزيزم ببخش سوال ميپرسم اما عمل كرد يا با دارو آخه شوهر من هرشب سرش ميگيره راس يه ساعت مشخص و حتي آمپول مسكن هم آرومش نميكنه

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!

[QUOTE=45565164]عزيزم ببخش سوال ميپرسم اما عمل كرد يا با دارو آخه شوهر من هرشب سرش ميگيره راس يه ساعت مشخص و حتي آمپ ...[/QUOTEنه اول اسکن نوشت بعد دارو داد 

این نکته رمز اگر بدانی دانی     هر چیز که در جستن آنی انی
شستشو  بيني با سرم و  بخور  دائمي هرشب بستن پيشوني موقع خواب و اسپري مخصوص رو امتح ...

آره عزيزم اين درد چندساله همراهشه به خدا از زندگي سير ميشم وقتي دردشو ميبينم غيرقابل وصفه حتي از دستگاه نبولايزر هم استفاده ميكنه شما متخصص خوب سراغ ندارين

اگه به طب گیاهی اعتقاد دارین. من روغن سیاه دونه رو پیشنهاد می کنم. یک یا دو قطره تو سوراخ بینی می ریزین، یکی دو دقیقه به حالت سجده میشینین. در این حین میبینین که بینیتون می گیره، این یعنی اینکه گرفتگیهای بالای بینی دارن باز میشن که این خودش باعث عطسه های پیاپی میشه و مجاری باز میشه و درد از بین میره. یک بار در روز و سه روز پشت سر هم انجام بدین. امیدوارم جواب بگیری. من که از درد و کوفتگی صورتم اینطور نجات پیدا کردم.  فقط سعی کنین وقتی گلو درد ندارین انجام بدین وگرنه گلوتون بدجور می سوزه. 

اگه به طب گیاهی اعتقاد دارین. من روغن سیاه دونه رو پیشنهاد می کنم. یک یا دو قطره تو سوراخ بینی می ری ...

عزيزم حتما امتحان ميكنم ممنون فقط شما متخصص خوب هم ميشناسين معرفي كنين

برید طب سنتی جای معتبر ... زالو بندازه حله ... اگر اگر ب احتمال یک درصدخوب نشدن بعد داروی شیمیایی و ...

شما جايي رو ميشناسين كه خوب باشه طب سنتي دوبار رفتيم ولي گويا كار اون شخص زياد معتبر نبوده از طرفي طب سنتي طول ميكشه درمانش همسر من انقدر درد كشيده كه تحمل صبر كردن نداره

عزيزم حتما امتحان ميكنم ممنون فقط شما متخصص خوب هم ميشناسين معرفي كنين

عزیزم من ایران نیستم. اینجا قبلا دکتر رفتم هر دفعه مجبورشدم آنتی بیوتیک قوی بخورم، دکتر هم معتقده که باید عمل بشه. دفعه قبل که دوباره حفره های کنار بینیم کیپ شده بود و درد داشت ، یعنی بیرون که میرفتم باد میخورد صورتم، از داخل می سوخت، خودم روغن سیاه دونه درست کردم و فقط دو بار استفاده کردم، خداروشکر از فرداش درد نداشتم دیگه.