[QUOTE=45565164]عزيزم ببخش سوال ميپرسم اما عمل كرد يا با دارو آخه شوهر من هرشب سرش ميگيره راس يه ساعت مشخص و حتي آمپ ...[/QUOTEنه اول اسکن نوشت بعد دارو داد
این نکته رمز اگر بدانی دانی هر چیز که در جستن آنی انی
شستشو بيني با سرم و بخور دائمي هرشب بستن پيشوني موقع خواب و اسپري مخصوص رو امتح ...
آره عزيزم اين درد چندساله همراهشه به خدا از زندگي سير ميشم وقتي دردشو ميبينم غيرقابل وصفه حتي از دستگاه نبولايزر هم استفاده ميكنه شما متخصص خوب سراغ ندارين
اگه به طب گیاهی اعتقاد دارین. من روغن سیاه دونه رو پیشنهاد می کنم. یک یا دو قطره تو سوراخ بینی می ریزین، یکی دو دقیقه به حالت سجده میشینین. در این حین میبینین که بینیتون می گیره، این یعنی اینکه گرفتگیهای بالای بینی دارن باز میشن که این خودش باعث عطسه های پیاپی میشه و مجاری باز میشه و درد از بین میره. یک بار در روز و سه روز پشت سر هم انجام بدین. امیدوارم جواب بگیری. من که از درد و کوفتگی صورتم اینطور نجات پیدا کردم. فقط سعی کنین وقتی گلو درد ندارین انجام بدین وگرنه گلوتون بدجور می سوزه.
عزيزم حتما امتحان ميكنم ممنون فقط شما متخصص خوب هم ميشناسين معرفي كنين
عزیزم من ایران نیستم. اینجا قبلا دکتر رفتم هر دفعه مجبورشدم آنتی بیوتیک قوی بخورم، دکتر هم معتقده که باید عمل بشه. دفعه قبل که دوباره حفره های کنار بینیم کیپ شده بود و درد داشت ، یعنی بیرون که میرفتم باد میخورد صورتم، از داخل می سوخت، خودم روغن سیاه دونه درست کردم و فقط دو بار استفاده کردم، خداروشکر از فرداش درد نداشتم دیگه.