2777
2789
عنوان

راهنمایی برای پیام دادن

170 بازدید | 7 پست

سلام خوبین من 26سالمه مجردم. واقعیتش به من یه دختری معرفی کردن برا ازدواج منم دیدمش تو هیئت خب فک کنم اونم فهمید که من دارم بهش نگاه می کنم. روبیکاشو دارم.   چجوری شروع کنم که بهم اعتماد کنه .چی بنویسم براش تو اولین پیام موندم.فک کنم یکم حساس باشه برا پیامو اینا منو یه راهنمایی کنید ممنون 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه باید پیام بفرستم نظرشو بپرسم

نظرشو راجع به چی؟

خب یه قرار بدارید رسمی برید بیرون حرف بزنید بعد نظرشونو میگن

با پیام شاید واکنششون بد باشه

یا از ترس خانواده جواب منفی بهتون بدن درجا.

چون شکل درستی نداره پیام اونم اگ‌خانوادشون‌سنتی و مذهبیه.

یه جلسه بگین مامانتون زنگ بزنن یه قرار بزارید حالا یا بیرون یا تو خونه

نظرشو راجع به چی؟خب یه قرار بدارید رسمی برید بیرون حرف بزنید بعد نظرشونو میگنبا پیام شاید واکنششون ب ...

می دونم خب من الان یکم شرایطم خوب نیست برا ازدواج اینو می خواستم بپرسم که چیکار کنم بهم اعتماد کنه چجوری بهش پیام بدم شما دخترین خب می فهمین

می دونم خب من الان یکم شرایطم خوب نیست برا ازدواج اینو می خواستم بپرسم که چیکار کنم بهم اعتماد کنه چ ...

من اگ کسی بهم پیام بده خواستگاری کنه نمیتونم اعتماد کنم

کلا جواب پسرایی ک نمیشناسمو نمیدم

مگه اینکه خیلی صادقانه پیام بدیدبگین من اینم شرایطمم اینه و از شما خوشم اومده خواستم اگر خانواده اجازه میدن برا آشنایی بیشتر خدمتتون برسیم و لف کنید شماره مادرتونو بفرستید تا مامانم تماس بگیرن باهاشون

همین