2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته....

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 39 پست
اینجوری که خوبه حالا من باید التماس کنم ی چیزی بخره

اتفاقا برا من اصلا خوب نیست.از اینکه مثلا 50ت تو خونه پول نباشه اما ی کفش 300ت تو جاکفشی خاک بخوره تا شاید ی روز باهاش برم مهمونی خ عذابم میده اخه لزومی نداره میشه با 70ت هم ی کفش شیک خرید.برا همه چی ولخرجه اما برا دکتر و سلامتی نه.اگه بگم بیا بریم مثلا آز چکاپ بده ببینم چربی و قندت در چ حده اونموقعست ک میگه ندارم و باید با التماس و گریه ببرمش.

بخدا نتونسته تا حالا به من خرجی بده تو این ۴سال نمیدونم پولاشو چیکار میکنه

خب ی دفتر بردار بگو بیا خرجامونو بنویسیم ببینیم در ماه جقد و چطور خرج میکنیم.با زبون نرم بهش بگو بعد مجبوره رو کنه همه چیو.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ی دفتر بردار بگو بیا خرجامونو بنویسیم ببینیم در ماه جقد و چطور خرج میکنیم.با زبون نرم بهش بگو بعد ...

بیشتر از ۱۰۰بار اینکارو کردم حتی بدهیاشم دسته بندی کردم که بده ولی اصلا توجه نمیکنه کار خودشو میکنه

بیشتر از ۱۰۰بار اینکارو کردم حتی بدهیاشم دسته بندی کردم که بده ولی اصلا توجه نمیکنه کار خودشو میکنه

مثلا نمیتونی تو این وام خونگیا شرکت کنی بگی مثلا ماهی 200 از حقوقتو بده بمن بعد مجبوره بده بگو اگه شرکت کنیم مجبوریم هرماه بدیم اما ی دفعه به اسممون ک دربیاد ی جا بدهی رو صاف میکنیم.البته اینطوری هم باز نمیده و بدتر شرمندگیش میمونه برا تو.

شوهر منم ی آدم ولخرجه که تا کل کارتشو خالی نکنه بیخیالش نمیشه.شکمو و ولخرج.نه بفکر آیندست نه پس اندا ...

دقیقا مثل شوهر من. فوق العاده بیفکره‌. دوس داشتم شوهرم انقد به کم راضی نبود چون اینجوری روز به روز پسرفت میکنیم

امضات 😍😍😍😍ماک چیزی ندیدیم ولی خدا ببخشه😁😁😁😁نیایی منو بزنی 

😁😁😁😁😁

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.