2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته....

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 39 پست
شوهر منم ی آدم ولخرجه که تا کل کارتشو خالی نکنه بیخیالش نمیشه.شکمو و ولخرج.نه بفکر آیندست نه پس اندا ...

دقیقا ما الان ماشینمون خراب شده پس انداز نداره ۱هفته بده درستش کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تا بدهیاتچن تموم‌نشده فکر بچه رم‌ نکن.شوهرت الان ازاین بیاد بیرون بره سره کدوم‌کار؟مگه کار هست؟؟

اینجا هم که هست حقوق درست و حسابی نمیدن

نه داشتم خر میشدم بیارم خدا بهم رحم کرد

تو چهار سال چیکار میشه کرد مگه دوستم ضمن اینکه نمیدونم شغلش چیه ولی اگر مستاجر باشین و اجاره خونه ب ...

خونه واسه خودمون قسط داشت انقدر قسط هارو نداد شده ۲۵میلیون بدهی بی فکره واسه زندگیش برنامه ریزی نداره اگه قسط هارو داده بود الان داشتیم راحت زندگی میکردیم

دقیقا ما الان ماشینمون خراب شده پس انداز نداره ۱هفته بده درستش کنه

بخدا اگه دست من بود هر ماه نصف حقوقشو پس انداز میکردم خ حرص میخورم همش برا شکم خرج میکنه همه چی رو بهترینشو میخواد اگه هم بهش بگی اینو نخر یا اینکارو نکن بهش برمیخوره.بخدا هستن خیلیا ک با ماهی 1ت زندگی میگذرونن مگه ما با اونا چ فرقی داریم اگه دست من بود ماهی 1ت هم خرج نمزاشتم بکنه.اما حیف ک نیست.

قربون دلت برم😢غصه نخور .تقریبا شیش ساله ازدواج کردم تازه الان اااااقا مثل آدم داره  کار میکنه ...

خداروشکر.همه میگن بچه بیاد خوب میشه برادر شوهرامم بچه دار شدن خوب شدن خیلی بچه دوستن نمیدونم تو دوراهی ام.خانوادم میگن بچه نیار

خداروشکر.همه میگن بچه بیاد خوب میشه برادر شوهرامم بچه دار شدن خوب شدن خیلی بچه دوستن نمیدونم تو دورا ...

نمیدونم واقعااااا تو شوهرت بیشتر میشناسی. ..غصه نخور دیگه😢درست میشه 

درکت میکنم چ دردش کشیدم 

ان مع العسر یسرا ... 
خونه واسه خودمون قسط داشت انقدر قسط هارو نداد شده ۲۵میلیون بدهی بی فکره واسه زندگیش برنامه ریزی ندار ...

شوهر منم بی فکره اما سر حساب کتابش و بدهی خ دقیقه اما تا دلت بخواد ولخرررررررج.این خ عذابم میده.اگه چیزی بخوام جرئت ندارم بگم چون میره سراغ گرونترینش مثلا کفش دم دستی میخوام میره سراغ چرمای بالای 200 میگم دم دستی تازه بهش برم میخوره.منم دلم نمیاد تا سرکوچه بخوام باهاشون برم.اگرم نخرم ناراحت میشه و میگه تا اخرسال از کفش خبری نیست حالا ک نمیخری.

بخدا اگه دست من بود هر ماه نصف حقوقشو پس انداز میکردم خ حرص میخورم همش برا شکم خرج میکنه همه چی رو ب ...

دقیقا زن سیاست اقتصادیش خیلی خوبه منم میگم کارتتو بده نمیده ۱ماه دست من بود کارتش به شرکت گفته بود حقوقش و نریزن😏😏😏

دقیقا زن سیاست اقتصادیش خیلی خوبه منم میگم کارتتو بده نمیده ۱ماه دست من بود کارتش به شرکت گفته بود ح ...

واااااا عجب بابا.چرا؟خب اخه خودشونم مدیریت نمیتونن بکنن پولو زود خرج میکنن و بعدم میگن زن و زندگی خرج داره.

نمیدونم واقعااااا تو شوهرت بیشتر میشناسی. ..غصه نخور دیگه😢درست میشه  درکت میکنم چ دردش کشیدم& ...

مرسی عزیزدلم که گوش دادی حرفامو😙😙😙انشالله زندگی همه درست بشه

شوهر منم بی فکره اما سر حساب کتابش و بدهی خ دقیقه اما تا دلت بخواد ولخرررررررج.این خ عذابم میده.اگه ...

اینجوری که خوبه حالا من باید التماس کنم ی چیزی بخره

واااااا عجب بابا.چرا؟خب اخه خودشونم مدیریت نمیتونن بکنن پولو زود خرج میکنن و بعدم میگن زن و زندگی خر ...

بخدا نتونسته تا حالا به من خرجی بده تو این ۴سال نمیدونم پولاشو چیکار میکنه