2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته....

392 بازدید | 39 پست

شوهرم مثل بچه ها رفتار میکنه بیخیال کلی بدهی داره.هرچی بهش میگم اضافه کار وایسا  یا از اینکار بیا بیرون حقوقت کافی نیست واسه زندگیمون حرف نمیزنه ۴ساله ازدواج کردیم ولی هنوز نتونسته خودشو جمع کنه بیشتر درگیر میشه هرسال تازگیا گیر داده بچه هم بیاریم ولی واقعا من خسته شدم توان خرجی و خرج کردن برای من و نداره بچه هم میخواد خیلی بی فکره چیکار کنم؟؟؟؟😔😔

خودت سرکار نمیری

الان زندگی خیلی سخت شده اصن ۱ نفر نمیتونه زندگیو بچرخونه

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبقه بالای ما پزشکه براش اخطار اومده بود واسه قسطای عقب موندش  

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  

اصلن و ابدن بچه نیار۰ بزار اول تکلیف خودت تو این زندگی معلوم شه۰ شوهرت از اون مردای راحت طلبه? یا مشکل داره با کار کردن? پدر و مادرش میدونن? اگه ذاتن جوهر کار نداره کاریش نمیتونی بکنی۰ فقط بچه نیار

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

شوهر منم ی آدم ولخرجه که تا کل کارتشو خالی نکنه بیخیالش نمیشه.شکمو و ولخرج.نه بفکر آیندست نه پس انداز میکنه.کل خرج و مخرج هم با خودشه.نمیدونم چیکار کنم باهاش همش عذاب وجدان دارم اگه ی مشکلی پیش بیاد یک ریال هم پس انداز نداریم.

تو چهار سال چیکار میشه کرد مگه دوستم ضمن اینکه نمیدونم شغلش چیه

ولی اگر مستاجر باشین و اجاره خونه بدین با این حقوقای پایین و هزینه های بالا واقعا نمیشه پس انداز و حرکت خاصی کرد مگر اینکه ی پول قلمبه ارثی میراثی بهت برسه

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

قربون دلت برم😢غصه نخور .تقریبا شیش ساله ازدواج کردم تازه الان اااااقا مثل آدم داره  کار میکنه بچه دار ک شدیم دید زندگی بچه خرج داره رفتم دنبال کار،قبلش مامانش هر ماه پول بهش میداد 

ان مع العسر یسرا ... 
اگه شرایطش رو داری شما هم برو سر یه کار مناسب. با غصه خوردن چیزی درست نمیشه

بخدا انقدر فکر کردم دارم دیوونه میشم.نمیزاره برم ی بار رفتم مشکلاتمون بیشتر شد

نه دوست نداره برم.

ای بابا😐😐

حق کار نداری؟؟؟