2777
2789
عنوان

پولمو چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1566 بازدید | 65 پست
طلا ک نمیتونم بخرم پس انداز خودمه کسی نمیدونه ...

یک خانومی میگفتن توبانک ملی فک میکنم صندوق میدن اجارش هم ناچیزه.میتونی طلا بخری اونجاجمع کنی بعنوان پس انداز تاانشالا جمع بشه طلاهات.حالا بانکم هست.یک راه دیگه هم کمک به نیازمنداست😊 یاکمک جهیزیه عروس واینا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک خانومی میگفتن توبانک ملی فک میکنم صندوق میدن اجارش هم ناچیزه.میتونی طلا بخری اونجاجمع کنی بعنوان ...

اتفاقا یه مقدار خیلی کمشو رفتم لوازم تحریر خریدممم ....برا بچه های نیازمند...ولی اینو بگم پول دار نیستم که نیاز نداشته باشمو اضافه باشه چون همسرم خبر نداره ک وامم درومده گفتم خوبه خانما یکم پس انداز داشته باشنبرای خودسون وگرنه بدم ب همسرم ک فکنم یه روزه خرجش کنه انقدر ک فکرای جورکاجور توسرشه

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
اتفاقا یه مقدار خیلی کمشو رفتم لوازم تحریر خریدممم ....برا بچه های نیازمند...ولی اینو بگم پول دار نی ...

آفرین. آره حتماسرمایه گذاری کن شایدبعدن خودت بتونی حتی خونه هم یواشکی بخری.دخترهمسایه ما۸۰میلیون پس اندازیواشکی ازشوهرش داره تازه۴یا۵ساله ازدواج کرده.توفکرخونه پیش فروشیه.میگم طفلک شوهرش خبرنداره ولی همسایه ها همه میدونن😁

آفرین. آره حتماسرمایه گذاری کن شایدبعدن خودت بتونی حتی خونه هم یواشکی بخری.دخترهمسایه ما۸۰میلیون پس ...

خخخ فک نکنم تا  اون حد دوام بیارممم ...

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️