2777
2789

دلم شکست دلها شکستم

اذیت شدم اذیت ها کردم

بی توجهی دیدم بی توجهی ها کردم

سادگی کردم ولی الان بی قلب و روحم

شاید حرفای من براتون زیاد مهم نباشه چون من یه آدم گذری ام و هزاران نفر تو این سایت مشکل دارن ولی من جز آدمایی هستم که دنیا و آدماش بیشترین بدی رو بهش کردن

حالم؟! خوب بد بی حس نمیدونم فقط میدونم جوریم که فقط دارم میگم خدایا بردیم . ۴ساله سر یه اتفاق هنوز ک هنوزه ادم سابق نشدم هنوزم میگم این حقم نبود

بعضی وقتا با خودم میگم کی جبران میکنه این همه اشکو این همه غصه رو این همه بدبختی رو این همه گوشه گیری رو این همه کز کردن تو خونه رو

تمام اشکام دونه دونه آهی که هر سری کشیدم با خون دل بود . نمیبخشم هیچوقت کسایی رو ک حتی برا یه ثانیه منو خرد کردن منو له کردن

💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زندگی منتظر کسی نمی مونه که بخوای گریه زاری کنی دختر خوب. داریم ههمون میریم تو این مسیر می ریم

هزهر بار گریه کردم هقه زدم ولی بعدش بلند شدم و برا زندگیم تلاش کردم که دستم باز باشه برا انتقامم

هیچکس هیچیش نمیشه خودتو الکی گول نزن عزیزم متاسفانه ظالم سالم

دقیقا وقتی دیدم اونجوری ک باید بهشون بد نگذشته تصمیم گرفتم خودم تلخ ترش کنم

گول نمیزنم چون میدونم میتونم . فقط از یه نفر بخاطر دلم گذشتم وگرنه اونم یه وجب دیگه میخاست تا مرداب بدبختی زندگیشو بکشه تو خودش

کاری کردن که بچگی نکنم بهترین تایم زندگیمو حروم کردم من فقط 16سالم بود

ای خواهر زندگی و ادماش خیلی بی رحم تر از اون چیزی هست که فکر می‌کنی. باید محکم و قوی باشی و قوی تر از گذشته به زندگیت ادامه بدی. 

این جور آدما رو که بهت بدی کردن و شکستنت رو بزار تو پلاستیک زباله درش هم گره بده بزار سر کوچه ببرن. اینا حتی لیاقت انتقام گرفتن ندارن. همین آدما وقتی مثل خودشون رفتار کنی و باهاشون حرف بزنی طاقت نمیارم و نفرین میکنن. که انشالله به خودشون برگرده.