2777
2789
عنوان

من یه دخترپولدار بدشانسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1952 بازدید | 92 پست
بله پدرم گفت با درس نخوندنت آبروی مارا بردی.همین جا بخون و سختی بکش.لاقل یه مدرک بگیر. بابام گفت ای ...

اشکال نداره گلم

انشااله واسه مقاطع بالاتر میری دانشگاه بهتر.

درسته امکانات نداره اونجا ومردمش یکم سردن ولی آدمای خوب هم دارن؛خودم الان با یکی دو نفر اونجا دوستم یکیش فوق العاده دختر خوب وباشخصیتی هست از یه  خانواده خیلی خوب که من حاضرم روش قسم بخورم

خودم روز اول که رفته بودم اونجا باهاشون از یه طریقی آشنا شدم وخانوادش منو بردن خونشون کلی پذیرایی میکردن چقدر خوب بودن واصلا نگران نبودم که یه وقت بهم آسیبی بزنن الانم با دخترشون درارتباطم:گفتم اگه یه وقت اونجا مشکلی برات پیش اومد کمکی خواستی بگو به دوستم بگم کمکت کنه واینم بگم خیلی دختر پاک وقابل اعتماد ومهربونه یه وقت نترسی گفتم کمکی خواستی بگو 😂 

اشکال نداره گلمانشااله واسه مقاطع بالاتر میری دانشگاه بهتر.درسته امکانات نداره اونجا ومردمش یکم سردن ...

خیلییی ممنونم گلم چقدر خوب که یه دوستی اونجا داشتید. اره شاید قسمت بوده همیشه توی کلان شهر و امکانات نباشم😄😄ممنونم بابت همه راهنمایی هاتون عزیزدلم

منم دعا میکنم دوست پیدا کنم.والبته لری هم یادبگیرم😦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلییی ممنونم گلم چقدر خوب که یه دوستی اونجا داشتید. اره شاید قسمت بوده همیشه توی کلان شهر و امکانات ...

انشااله عزیز دلم💋

اگه خواستی دوستم رو بهت معرفی کنم؛اگه کمکی خواستی بهت میکنه

لری هم یادت میده😂

انشااله عزیز دلم💋اگه خواستی دوستم رو بهت معرفی کنم؛اگه کمکی خواستی بهت میکنهلری هم یادت میده😂

حالا بعدا اگر نیاز شدحتما بهتون میگم گلم😍😘😘راستی یه سوال. اونجا دلم گرفت کجا میتونم برم؟این جاهای طبیعیش دختر تنها نمیتونه بره.باید حتما مرد باشه

چه جاهایی شما میرفتین؟شمام دانشگاه لردگان بودید؟خونه گرفتید؟

حالا بعدا اگر نیاز شدحتما بهتون میگم گلم😍😘😘راستی یه سوال. اونجا دلم گرفت کجا میتونم برم؟این جاهای ...

فدات شم گفتم یه وقت نترسی فکر کنی منظور بدی دارم یا میخوام بفرستمت دهن شیر😅هم من خانواده دارم هم اون دختره  هم شما.دوستم اگه جلوش آدم کشتی دهنشو باز نمیکنه دوست خوبیه؛گفتم نترسی ازم😅

نه من دانشگاه نبودم برا طرح توی بیمارستان بودم

اونجا دانشگاه هاش خوابگاه نداره؛باید خونه بگیری 

جاهای دیدنی یه چشمه داره که میتونی خودت بری وجاهای دیگش چون دورتر از شهره تنها نباشی بهتره

کافه هم یه چند تایی داره؛فقط امیدوارم اذیت نشی اونجا

فدات شم گفتم یه وقت نترسی فکر کنی منظور بدی دارم یا میخوام بفرستمت دهن شیر😅هم من خانواده دارم هم او ...

نه گلم نمیترسم😄😄.اختیار دارین.بله مشخصه که بااصالت هستید و راهنمایی کردید خیلی خوب😚☺

پس کافه داره خداروشکر. البته من الان رسیدم تهران.دیروز اونجا بودم و از بس خسته و افسرده بودم فقط جنگل و رودخونه و پیچ و جاده دیدم😄

حالا واسه خونه چیکار کردی؟خوابگاه که ندارهاز مهر میری دیگه دانشگاه؟؟

اره خوابگاه نداره بابام با چند تا از اهالی صحبت کرد یه خونه معتبر معرفی کردن فعلا تنهام.هیچ دانشجویی را نجستم که باهام همخونه بشه.چون فقط رفتم دانشگاه کسی نبود. یه اقایی بود فامیلش خلیل طهماسبی بود معرفی کرد

فامیلاشون هم جالب بود جلیل پیران و خلیل و...

نه گلم نمیترسم😄😄.اختیار دارین.بله مشخصه که بااصالت هستید و راهنمایی کردید خیلی خوب😚☺پس کافه داره ...

عادت میکنی😁

اره خدارو شکر حداقل کافه رو داره😂خودم میام لردگان با دخترا میریم کافه

حالا اونجا چون طرز فکرشون قدیمیه سن بالاهاشون تو کافه دیدنت میگن عه حتما قرار داره😂ولی خداروشکر دوستایی که داشتم اینجوری نبودن حرف کسی براشون مهم نبود بااینکه دخترونه بود جمع ما همیشه

اره خوابگاه نداره بابام با چند تا از اهالی صحبت کرد یه خونه معتبر معرفی کردن فعلا تنهام.هیچ دانشجویی ...

اره فامیلاشون باحاله😂

حالا هروقت اومدی کمکی خواستی بگو بهم به دوستم بگم کمکت کنه تا خودت جا بیفتی ودوست پیدا کنی

عادت میکنی😁اره خدارو شکر حداقل کافه رو داره😂خودم میام لردگان با دخترا میریم کافهحالا اونجا چون طرز ...

قربونتون برم خوبه شما را جستم تو سایت.واقعا دلگرمی پیدا کردم.چون بقیه الکی اطلاعات غلط میدادن

یه سری اصلا نمیدونستن کجاست

شما اصفهانی هستید؟باز شما نزدیک تر بودید

عادت میکنی😁اره خدارو شکر حداقل کافه رو داره😂خودم میام لردگان با دخترا میریم کافهحالا اونجا چون طرز ...

قرارررر😍😍چه باحالن وای 🤣🤣یه خواستگار از اونجا هم پیدا کنم دیگه نور علی نور میشه

قرارررر😍😍چه باحالن وای 🤣🤣یه خواستگار از اونجا هم پیدا کنم دیگه نور علی نور میشه

ای جووووون😍

شاید قسمتت همونجا باشه

مشتاق شدم ببینمت بخدا😍اول با دوستم آشنات کنم تا ببینم خودم کی وقت دارم بیام

دوست دختر خیلی خوبیه آروم مودب  ولی باحال واصلا اهل چیزای دیگه هم نیست ولی خیلی پایه هست با بقیه وفاز بد نمیده 

خانواده خوبی هم دارن شاید فامیل شدین😂

ای جووووون😍شاید قسمتت همونجا باشهمشتاق شدم ببینمت بخدا😍اول با دوستم آشنات کنم تا ببینم خودم کی وقت ...

ممنونم گلم البته شوخی کردم😃😃 چون به هیچ وجه با فرهنگ و استان متفاوت دوست ندارم وصلت کنم.خانوادمم مخالفن.اونم بااین استان محروم😜

قربونتون برم من.‌ منم بینهایت مشتاق دیدارتون شدم.انشالله هر جا هستین تندرست و شاد باشین مهربون