2777
2789

شخصیت های دختر و خانم در انمیشین فیلم بازی ها ساده و بی عیب و نقص ساخته میشن و سازنده ها چندان جرات ندارند ک تغییراتی توشون ایجاد کنن اونا سعی می کنند که شخصیت هارو ساده بسازن نه زیاد زیبا نه زیاد زشت یه دختر معمولی با ویژگی های ساده اما بی عیب و نقص و توانایی های فوق العاده اما برخلاف شخصیت های خانم شخصیت های مرد بسیار متنوع و نقاط ضعف و قوت اونا مشخصه 

( ساسکه) پیدا شدن چشم های 6 پر بعد از کشتن برادرش ایتاچی (چشم 6 پر نشانه اینکه با وجود اینکه فرد تمام چیز های داشته رو از دست داده اما باز هدفی در زندگیش وجود داره)

مادرا بعدش از مرگ برادرش باز هم دست از جنگیدن برنداشت حتی از خشم هم قوی تر شد برادرش چشم خودشو به اون هدیه داد تا مراقب بردار بزرگترش باشه

خدای جنگ جنگجوی اسپارتان که از خدایان متنفره و قصد نابودی اون هارو داره اون یک زخم روی چشم داره که جای مشت عموشه پوست خاکستری داره که خاکستر زن و بچه اونه یک زخم روی شکمش هست که جای شمشیر پدرشه یک نوار قرمز راز چشم تا انتهای پای خودش داره که به یاد برادرش دیمیوس اونو کشیده یک شمشیری داره که نشانه پیمان بستن و خدمت به عموی خودشه 

گوست اون صورتشو تو جنگ از دست داده اما از اونجایی که چیزی از هویتش یادش نیست به اون لقب روح یا گوست رو دادن

زندگی سخته برای همین سختیه که زیبا شده 

مردا بیشتر ترسناک بودن تا جذاب و خفن

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوست بیچاره صورتش سالمه ک :)

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید. همچنان کوتوله_جذاب‌م فقط اکانت قبلیه تعلیق شد 🫡

دقیقا شخصیت های مرد به مرور رشد میکنن و همین جذابشون میکنه 

شخصیتای زن جایی برای رشد ندارن و از همون اول بی عیب و نقصن

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

دقیقا الان دخترا باید فقط چهره و اندام عالی داشته باشه و مستقل

افرین 

این فیلما کارتونا اینستا باعث گسترش بی اعتماد به نفسی تو خانما شده

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منیI’m so mean, I make medicine sick.”

افرین این فیلما کارتونا اینستا باعث گسترش بی اعتماد به نفسی تو خانما شده

اینم قبول دارید که خیلی از خانوما کوچیکترین قدمی برای بهتر شدن بر نمیدارن؟ نه هنری نه ورزشی نه رسیدگی به پوست و مو...

اینم قبول دارید که خیلی از خانوما کوچیکترین قدمی برای بهتر شدن بر نمیدارن؟ نه هنری نه ورزشی نه رسیدگ ...

واس همین کسی محلشون نمیذاره یعنی تو یه جمعی هم بشینن کسی به حرفا و نصیحتاشون گوش نمیده کلا ایگنور میشن اینجور ادما 

قشنگ دقت کردم اینجور افراد تا میان یه حرفی بزنن طرف سرشو برمیگردونه اصلا گوش نمیده

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منیI’m so mean, I make medicine sick.”