2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لابد صلاح و قسمت نبوده یه چند روز شاید فکرت درگیر باشه بعدا موردای دیگه پیش میاد شاید اصلا یکی بهتر

اخه سنم بالای ۳۰ هست 

و اینکه همشون اینطور میشن 

خیلی تاثیر منفی گذاشته تو روحیه م 

احساس میکنم خیلی داغونم 

رد کردی یا دیدین همو ورفت نیومد اگر مورد دومه ک خواستگار سنتی ها اینجوری هستن مشکلی از تو نیست حس بد نگیر 

اما دوست بودینو راضی شده بیاد و نیومده نمیدونم شاید تحقیق کردن در و همسایه بد گفتن وگرنه ک دیده و دوست بودین پسند نبودی اصلا نمیومد خواستگاری

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
اخه سنم بالای ۳۰ هست و اینکه همشون اینطور میشن خیلی تاثیر منفی گذاشته تو روحیه م احساس میکنم خیلی دا ...

خودت فکر کن ببین برخوردت آیا مناسب نبوده یا انتظاراتت زیاد بوده رو ظاهر و رفتارو برخوردت 

رد کردی یا دیدین همو ورفت نیومد اگر مورد دومه ک خواستگار سنتی ها اینجوری هستن مشکلی از تو نیست حس بد ...

دیدیم همو 

آخه چرا 

خب چرا میدارن میرن ، چطور میتونم از رفتن کسی حس بد نگیرم .حتما من مسئله ای دارم ک همه میدارن میرن 

خودت فکر کن ببین برخوردت آیا مناسب نبوده یا انتظاراتت زیاد بوده رو ظاهر و رفتارو برخوردت

برخوردم مناسب بود از نظر خودم

شاید چیزی گفتم ک اون بد برداشت کرده 

ولی میگم شاید از ظاهرم خوشش نیومد 

دیدیم همو آخه چرا خب چرا میدارن میرن ، چطور میتونم از رفتن کسی حس بد نگیرم .حتما من مسئله ای دارم ک ...

ن خواستگارای خواهر منم خیلیا میومدن و میرفتن آخر فهمیدیم یکی از همسایه هامون ک لج بوده هر چی به ذهنش میرسیده درمورد خواهرم بد میگفته آخرم با فامیل ازدواج کرد البته خواستگار از اقواممون داشت اما اونام ک تحقیق میکردن همین همسایه میزد واسشو ور نمیشد و آخرشم شانسی شد

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

اون خیلی به خودش رسیده بود شلوار پارچه ای جذب و...

من جین بگ با شومیز مزونی پوشیده بودم .. از نظر خودم خوب بودم شاید اون خوشش نیومد