2777
2789

سلام 

من چند دفعه مشکلمو گفتم ولی خودم راه حلی پیداکردم

گفتم فقط درد ودل کنم

من مادرشوهر خیلی ناز داره با کوچکترین چیزی میوفته و مریض میشه حالا کاری به دروغ راستی ندارم یه خواهرشوهر بیچاره از اول می‌رسید بهش البته سر کارم میره خوب وظیفه مادرشه

منم در حد توان کمک می‌کردم مثلا چندین دفعه بیمارستان بود من غذا می‌پختم ولی اگه حرفش پیش بیاد میگن من کاری نکردم

یا مثلا حال مادرشوهرم میزون نیست مثلا قندش بالاست یا فشار..  نمیتونه کار کنه خواهر شوهرم بیچاره وقت نداره  میاد مجلس یا سفره پنج تن میندازه میگه همسایه ها گرفتن من نگیرم 

حالا خودش افتاده یه گوشه آه و ناله میکنه و خواهرشوهر سرکار دیر میاد

بعد با یه حالتی توقع دارن من همه کار کنم اعتراضم میکنم که شما که نمی‌تونید نگیرید بدید مسجد که غذا میپزه گوش نمیدن بدشون میاد مادر شوهرم میگه عروس فلانی تا مادرشوهرش سفره انداخت نذاشت کسی تکون بخوره و کلا طلبکارن

دوس دارن یکی باشه از صب تا شب خدمتشون بکنه که منم نیستم

راه حل بدید

بگو خودمم زندگی دارم.تو ازدواج کردی که مثلا راحت تر از خونه مامانت باشه نه که بدبخت تر شی،وگرنه میموندی پیش مامانِ خودت تازه زبونتم دراز بود

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین عزیزم نه نظر بده نه به رو خودت بیار اینا میخان بندازنت تودام عزیزم دخترشم مادرشه رابطشون به خودشون مربوطه میخاد کار کنه میخاد نکنه شما دلسوزی نکنی بهتره چون یه بخشش رو میندازن گردنت و اینکه اگه شما تمام کارا رو هم بکنی آخرش میگن نکرد در حد وطیفتون کار کنید حرفشونم براتون مهم نباشه که گیر می افتید 

تا زمانی که تلاشتون بر اینه که اطرافیان رو تو زندگی راضی نگهدارید شرایط همینطوری پیش میره

چیکار کنم چند روز پیش شوهرم زنگ زده به بابام مثلا درد ودل که آره زنم اصلا کمک حال مامانم نیست بهش سر نمیزنه و...کلی چیز گفته بود بعد گفته بود بهش نگو من فقط دردو دل کردم 

بابامم یواشکی به من تعریف کرو وگفت سیاست داشته باش با سیاست جلو برو

گفتم من در حد توانم کار کردم  یعنی باید چیکار میکردم

چیکار کنم چند روز پیش شوهرم زنگ زده به بابام مثلا درد ودل که آره زنم اصلا کمک حال مامانم نیست بهش سر ...

شوهرم امروز بهم گفت چرا ظرفای دیشبو صب میشوری،ظرفارو شستم خودشم شستم پهن کردم

مردا با کارای زنا چکار دارن؟خاله زنک شدن جدیدا

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

بگو خودمم زندگی دارم.تو ازدواج کردی که مثلا راحت تر از خونه مامانت باشه نه که بدبخت تر شی،وگرنه میمو ...

شما اینو میگی منم چند بار با اعتراض گفتم من خودم نذر دارم ولی مثلا یا پولشو میدم به نیاز مند یا مسجد که برای فقرا غذا می‌پزند شوهرم میگه خوب چیکار کنم مامانم دوس داره سفره بندازه و کلا پرتوقع 

چند روز پیش که پدرم گفت شوهرت اینطوری گفته آنقدر دلم شکست

چیکار کنم چند روز پیش شوهرم زنگ زده به بابام مثلا درد ودل که آره زنم اصلا کمک حال مامانم نیست بهش سر ...

شما هیچ مشکلی ندارید، همسرتون باید بدونه شما هیچ وظیفه ای در قبال مادرش ندارید. این یه توقع بیجا هستش.

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

راه حلش اینه که هروقت اعتراض کردن ، همون کاری که قبلا هم میکردی دیگه انجام ندی و خیلی هم با اعتماد ب ...

نمیخوام با جار و جنجال بشه چون شوهرم آدمیه زنگ میزنه به بابام و نمیخوام به خانواده ها کشیده بشه

کلا وقتی حالش خوبه باهاش حرف میزنم حرفمو قبول داره اما یه موقعهایی با حرفاش دلم میشکنه

ببین عزیزم نه نظر بده نه به رو خودت بیار اینا میخان بندازنت تودام عزیزم دخترشم مادرشه رابطشون به خود ...

منم همین نظرو دارم و خیلی کارا رو انجام نمیدم برای همین  این شده مشکل

منم نه سیاست بلدم نه کلا تو کله شون میره

شوهرم امروز بهم گفت چرا ظرفای دیشبو صب میشوری،ظرفارو شستم خودشم شستم پهن کردممردا با کارای زنا چکار ...

والا خودشون کاره ای نیستن ننه هاشون پرشون میکنن

یکی از همسایه ها که شوهرم میشناستشون مادر شوهرش مریضی سخت گرفت فقط میرفتن یه سر می‌زدند میومدن شوهرم به مرده گفت چرانمیمونید گفت کاری از دستمون بر نمیاد که من خیلی باهاشون صمیمی نبودم که شوهرم بگه از اونا یاد گرفتی  اونوقت شوهرم من بخاطر یه عطسه میگه جانفداشو