2777
2789

بابام ۵۳ سالش هست از وقتی همستر اومد کلا افتاد تو این خط.

الان ۵تومن پول داده دوره بازار فارکس رو خریده.

از نظر پیش بینی و این چیزا خوبه ولی خیلی لجباز و ریسکپذیر هست و همین مارو میترسونه.

همین که میاییم به ثبات برسیم یکاری میکنه زندگی رو پر از چالش میکنه.

حالام هرجا میشینه میگه بیایید توی این بازار و فلان و‌‌‌...

همه مارو مسخره میکنن😑

میدونم اگه حرفه ای باشی خوبه. ولی اینکه همه جا میگه و نمیتونه یه جیزی رو پیش خودش نگه داره اذیت میکنه

بنده خدا سنی نداره که

نمیدونم چطور بگم 

باباه دوس ندارم اینطور بگم دربارش خیلی دوسش دارم اما رفتارهای بچگانه خیلی داره.

خیلی لج میکنه. سرخرید ماشین که ما گفتیم همین پراید خوبه لج کرد رفت یه سمند مدل پایین خرید حدود ۶۰یا۷۰ تا حالا خرجش کرده😑

تمام حقوقش رو صرف این کارها میکنه سالهاست چک و خرج خونه و قسط رو مامانم داره میده😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چطور بگم باباه دوس ندارم اینطور بگم دربارش خیلی دوسش دارم اما رفتارهای بچگانه خیلی داره.خیلی ...

آهان اینطوری بده 

چون میگی آدم لجی هست فکر نکنم راضی کردنش کار آسونی باشه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

𝕾𝖙𝖎𝖑𝖑 𝖜𝖎𝖙𝖍 𝕭𝕿𝕾
آهان اینطوری بده چون میگی آدم لجی هست فکر نکنم راضی کردنش کار آسونی باشه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

به خدا که دهمنون سرویس شده.

میترسم اخرش مامانم سکته کنه از دستش.

فک کنم‌کلا در حد دو جمله هم حرف نمیزنن. همیشه گوشیش دستشه.

حالا میخواد مارو هم‌مجبور کنه وارد این کار بشیم.

بدم‌نمیاد اما دوس ندارم زندگیم در این حد درگیر پول بشه

به خدا که دهمنون سرویس شده.میترسم اخرش مامانم سکته کنه از دستش.فک کنم‌کلا در حد دو جمله هم حرف نمیزن ...

دور از جونش 

نمی‌دونم از کسی حرف شنوی نداره ؟

با اون طرف صحبت کنین راضیش کنه 

𝕾𝖙𝖎𝖑𝖑 𝖜𝖎𝖙𝖍 𝕭𝕿𝕾