2777
2789
عنوان

واقعا عضله قشنگه بچه‌ها واقعا

145 بازدید | 27 پست

تا جایی که می‌تونید عضله بسازید چون هم عصای پیریتون می‌شه هم فوق‌العاده خوشگله :))))) لطفا از این فاز اسکینی شدن بیاید بیرون این‌قدر به خودتون آسیب نزنید این بدن و حالا حالاها نیازش دارید

دانشجو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری؟

باید بدنسازی کار کنی دیگه

دانشجو"💙"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

من میمیرم واسع اسکینی وای کاش من اسکینی بودممن قدم ۱۶۵ وزنم ۵۵ بازم اسکینی نیستم

میشه بگید چطور تو نظرتون جذابن؟ 

دانشجو"💙"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

ژنتیک من همینه 

اسکینی 

هر چه غذا و...بخورم وزنم بالا نمیره 

ورزش هم میکنم 

همین و میپسندم 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

من میمیرم واسع اسکینی وای کاش من اسکینی بودممن قدم ۱۶۵ وزنم ۵۵ بازم اسکینی نیستم

همین الان گفتم این‌کار و نکن با خودت

سعی کن بدنت سالم باشه هیچ‌جا هیچ‌کس نگفته بدن لاغر ینی بدن سالم فقط سعی کن سلامت باشی و هر روز با ورزش قوی‌تر از روز قبل بشی نه این‌که خودت و بکنی اسکلت که اگه یه‌وقت خدای نکرده آروم خوردی زمین یه‌دفعه دوتا استخونت با هم بشکنه... 

دانشجو 

ژنتیک من همینه اسکینی هر چه غذا و...بخورم وزنم بالا نمیره ورزش هم میکنم همین و میپسندم

خوبه که ورزش می‌کنی

مهم ورزش کردنه

اونایی که می‌خوان زوری اسکینی بشن واقعا کار اشتباهی انجام می‌دن این و چند سال بعد می‌فهمن

دانشجو