2777
2789
عنوان

بنظر شما من بااین اقا چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 60 پست
حسرت ی شب عاشقونه باهاش ب دلم مونده حسرت اینکه بی هوا بغلم کنه ببوستم بغلم کنه شب بغلش بخوابم بخدا ...

ببخشید میپرسم آخرین باری ک بغلتون کرد یا محبت کلامی، یا بوس کی بود

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین ماایران نیستیم اینجا روابط ازاد تره ن چیزی ازش ندیوم

تعطیلات اخرهفته ها ،،وقتش با شما میگذرونه؟؟

عزیزم مجبوری فعلا خودت دست بکار بشی، تنوعی بده،،یه هیجان تازه درست کن،،یه کاری ک قبلا نمیکردی و سعی کن بکنی. ،

دوباره جذبت بشه 

کی مهاجرت کردین؟بمیرم تو غربت تنهایی یا خانواده ات هم هستن؟

۴ساله خدانکنه عزیزم  کلا مهاجرت سخته و اینکه بخاطر اون من امدم توداین خراب ده و ایشونم تنهاترینم کرد باز ایران مردمش همنوعتن ی بیرونم میری دلت تازه میشه ولی اینجا چی

یادم نمیاد شاید شب سال نو

طلاق تو کشور غریب ک کار درستی نیست

اگ ایران بودی هم طلاق باید آخرین راه حلی میبود ک بری سراغش

از اولین راه حل ها شروع کرد

تو محبت کلامی کن،کن توجه کن

غذایی ک دوست داره رو بپز،لباس جذاب بپوش, به خودت برس،اگ بلوند دوس داره مثلا بلوند کن،بچه هارو بزار پیش دوست یا آشنایی اونجا ی شب،بگو امشب باید دوتایی بریم بیرون و کلا امشب شب ماست 

مشاوره برو بدون اینکه بدونه اگه رفتارش تغییر نکرد پیشنهاد بده اونم بیاد

هدیه براش بخر تا اونم هدیه خریدنو از تو یاد بگیره

به خانوادش اهمیت بده

کتاب بخون حداقل ۴ تا راجب بهبود روابط زناشویی

و....

همه ی اینکارو ک در طول یه سال انجام دادی و بدتر شد اونوقت ب فکر جدایی بیوفت

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)