2777
2789
عنوان

کادو پیشنهاد بدین

69 بازدید | 14 پست

برای خواهرم 24 سالشه

کوروش بزرگ💙. عرب هرچه باشد مرا دشمن است  کج اندیش و بدخوی و اهریمن است  چو بخت عرب برعجم چیره گشت  همه روز ایرانیان تیره گشت

الان خودم 24 ام بذا ببینم چی برام بیارم خوشحال میشم🤔🤔

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شال روسری ادکلن کیف پول ساعت مچی 

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
الان خودم 24 ام بذا ببینم چی برام بیارم خوشحال میشم🤔🤔

ممنون میشم😂

کوروش بزرگ💙. عرب هرچه باشد مرا دشمن است  کج اندیش و بدخوی و اهریمن است  چو بخت عرب برعجم چیره گشت  همه روز ایرانیان تیره گشت

باکس لوازم آرایشیکراپ، ست ورزشی لگ و تاپماگیه جعبه لاکباکس خوراکیپارچه

یچیز خاص ترمیخواممم

یچیز خاص ترمیخواممم

دستبند های طلا و چرم

یا دستبند های رنگی که وسطش طلاعه

پلاک طلا

گل گوش

یا لوازم آرایشی برند

قاب گوشی Rhode

حس‌میکنم‌من‌اگه‌بخوام‌برم‌دنبال‌‌علاقم‌باید‌برم‌‌بخوابم
ممنون میشم😂

باکس گل،پک لوازم ارایشی،پک روتین پوستی،ایرپاد،اپل واچ، یه دست لباس از سر تا پا،دستبند ظریف طلا😁

ولی خب در کل هرچی بگیرم خوشحال میشم😂

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡