2777
2789

من تک فرزندم کلا الان ۱۵هفتم امروز ک با مامانم حرف میزدم بهم گفت قبل از این ک برم تهران میریم لباسای بچه رو میگیریم من یه هو جا خوردم گفتم وا مگه میری ک بر نگردی گفت باید ۲۰روز تو بیمارستان بستری باشم بعدم ۳ماه ریکاوری باشم دلم خیلی گرفته مامانم از مرگ برگشته جوان هستش دکترا جوابش کرده بود طی ۱۰روز انگار خدا بهمون بخشیدش الان بهتر و برا پیوند امادس خیلی نگرانم ک نباشه خیلی میترسم دلم گرفته شرایطشو ندارم باهاش برم تهران  منو شوهر ۲ماهی ک بستری بود بیمارستان شهر خودمون با پدرم شبانه روز شیفتی وامیستادیم اگه تونسی دعا کن برا مامانم ک خوب بشه نوه اش ببینه😔😔

الهی عزیزم به حق امام حسین مادر شمارو نگاهی بندازه 

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

براشون ایت ااکرسی خوندم امیدت به خدا باشه ..خودتم خیلی دعا بارداری دعات گیراس

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

الهی خدا سایه ی همچین مادرای خوبیو کم نکنه .. مثل اینکه توهم مثل مامانت قراره مامان خوبی بشی خدا سه تاتونو حفظ کنه نگران نباش عمل پیوند درسته که سخته ولی دکترش خوب باشه  خیلی نگرانی نداره

عزیزم ان‌شاالله خدا به مادرتون عمر باعزت و طولانی بده🙏🏻

نگران نباش 

خداروشکر مراحل درمان رو دارن طی میکنن، و میگی انگار از شرایط بدی برگشتن

حسابی خداروشکر کن و انرژی مثبت داشته باش، اصلا ناامید نباش

اگر خدا بخواد هرچقدرم شرایط بیماری بد باشه مادرت رو نگه میداره درپناه خودش

وقتی ب این فکر کنی خدا بهترینو برای مادرت میخواد و درنهایت همه چیز دست خداست و خودش پشت و پناه همه است دلت اروم میگیره

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

نگران نباشید. امید به خدا که همه چیز خوب پیش میره. مادرتون هم حتما به عشق دیدن نوه، روحیه شون را حفظ می کنند و همین در بهبودشون خیلی موثر خواهد بود. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

سلام عزیز خدا ان شاالله شفاش بده خیلی بد دردیه بی مادری امروز دقیقا چهل روز ندارمش منم تهران همراه بودم براش لحظه لحظشو از خدا شفاشو میخواستم ولی نشد ولی از خدا میخوام به حق ماه محرم مامانتون صحیح و سالم بیاد پیشتون