2777
2789
عنوان

دیدید کسی خوشبخت بشه

122 بازدید | 16 پست

خانما دیدید ی نفر بعداز مرگ شوهرش خوشبخت بشه.

من ده سال با کسی هستم ک هیچ علاقه ای بهش ندارم.

خیلی سختی کشیدم تو زندگی کثیفش.

بسیار سنتی ازدواج کردم

طلاق هم نمیده.

فقط دلم میخواد بمیره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندیدمخصوصا که اونی که از عشق اولش ضربه زیاد خورده چیزی ازش نمونده که بخواد تو اینده از زندگی لذت ببر ...

اصلا هیچ وقت عاشقش نبودم.

فقط دلسوز بودم همین.

منتظر مرگشی؟  بلکم تا بیس سال دیگه نمرد میخوای همچنان منتظر بمونی؟

شما داری تو ذهنت خیال بافی میکنی  به نظرم سعی کن واقع بین باشی و چاره پیدا کنی  با فکرو خیال هیچی درست نمیشه فقط وقت و جوونیت حروم میشه

اسمم نظر همسرمه

همه زمان و هر وقتی ممکنه هر مشکلی به وحود بیاد

باعث بشه نظم و قرار زندگی بهم بخوره

ما چون به خواست خودمون به این دنیا پا نزاشیم

پس قطعا به خواست خودمون هم نمیتونیم بریم

پس چاره چیه؟

طبیعتا ساختن و درست کردن دیگه

[QUOTE=347416665]آرزوی مرگ کسی رو نکن خواهر من چون حس نفرت داری این جوریه هیچ نکته ی مثبتی نداره که از اون زاویه نگ ...[/QUOTE

بخدا حتی هزارتا نکته مثبت هم داشت بازم دوستش ندارم.حداقل اگه سرکار بود شاید میشد کاریش کرد .

ولی همین بیکاریش همین که دائم کنار کنه بیشتر متنفرشدم ازش

[QUOTE=347416665]آرزوی مرگ کسی رو نکن خواهر من چون حس نفرت داری این جوریه هیچ نکته ی مثبتی نداره که ...

چرا نمیره سرکار !خب تو برو سرکار لا اقل که کمتر ببینیش

سر خودتو به یه کاری گرم کن که کمتر تو مخت باشه

یا یه کاری ردیف کن که دو تایی با هم کار کنید

عموی یکی از فامیلامون معتاد بود.. زنش با قرض و وام و قرعه کشی خونگی و.. یه میوه فروشی کوچیک ردیف کرد گوشه ی حیاطشون.. بعدا مغازه زدن و پیشرفت کردن و زنه هم تو خونه رب درست میکرد و لواشک و.. سرش گرم بود و بچه هاشون هم کمک میدادن و زندگیشون حسابی تغییر کرد