2777
2789
عنوان

دیدید کسی خوشبخت بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 16 پست
[QUOTE=347416665]آرزوی مرگ کسی رو نکن خواهر من چون حس نفرت داری این جوریه هیچ نکته ی مثبتی نداره که ...

اینکه مرد دائم خونه باشه رو که حق داری ،واقعا غیر قابل تحمله

ولی خب شما عادت ش دادی به راحت طلبی

شرایط تون رو نمیدونم ولی کاش میشد یه مدت بمونی خونه و نری سر کار،سخت هست ولی خب جواب میده

دوست من معلم هست و همسرش اوایل فروشنده بود جایی،کم کم اومد بیرون،خانم با ارثیه ش ماشین خرید انداخت زیر پای اون،الان بیشتر از ۸ سال هست که مرد بیکار هست و تا ساعت ۲ که خانم ش میاد خواب،بعدش هم می رن بیرون دور میزنن ،با کارت خانم خرید خونه و دوباره فرداش روز از نو

تمام اجاره و پول پیش و تعمیر و تعویض لاستیک ماشین و دوا و دکتر و مهمان و مسافرت و ....با کارت خانم

خانم تنها کاری که تونسته بکنه قلدری تو خونه هست و وقت آزاد مرد رو اختصاص داده به خودش که مثلا نره سمت دوست و فامیلش اینا

کلا نکته ی مثبت آقا همین هست ،پایه برای تفریح 

کلا مردها عادت میکنن به کاری

یکی هست عادت کرده به کار

یکی به تفریح و خوشگذرانی

یکی به خواب و تنبلی

در ضمن اینکه هیچکس خوشبخت مطلق نیست همه ی ما برای امتحان آفریده شدیم هر کسی یک گرفتاری داره

همون ازدواج و همون شغل شما و همون بچه ی شما آرزوی خیلی هاست. ان شاالله که با سیاست پیش بدی و همسرت رو هم طبق میل خودت بار بیاری

روی عادت های جدید براش کار کن که قبلی ها رو ترک کنه کم کم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.