2777
2789
عنوان

خانمای که شهر غریب زندگی میکنین

230 بازدید | 20 پست

سوال دارم شما بخاین جایی برین که نمیشه بچه کوچیک برد بچه رو کجا میذارین؟ من باید جایی برم میدونم بچه م اذیت میکنه مادرم که اینجا نیست مادرشوهرمم نگه نمیداره چکار کنم

فدات بشم امام رضا جااااااااان  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیرفتم

همسرم نگه میداشت

بعدم ک شد ۲ ساله تنهاش میزاشتم میرفتم

الانم که ۴و ۷ سالن بازم تنهاصون میزارم لازم بشه

من هیچکسیو ندارم اینجا منم همسرم و پسرام

گاهیم ک اولی خیلی کوچیک بود پرستار ساعتی

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
نمیرفتمهمسرم نگه میداشتبعدم ک شد ۲ ساله تنهاش میزاشتم میرفتمالانم که ۴و ۷ سالن بازم تنهاصون میزارم ل ...

بچه دو ساله تنها میزاشتی؟؟ 

۴ و ۷ ساله تنها باهم ؟؟ 

خوب اینکه خیلی خطرناکه 

هرجا رفتم بچه هامو بردم چون بجز خدا هیچکس رونداریم

من اینجور مواقع خیلی دلم میگیره....یعنی همش میگم خدا کمک کنه دخترام بزرگ شن بشن همدمم مردم از تنهایی

منم تو غربتم بچم الان ۲ سالشه و تو این مدت هیجا نرفتم حتی وقتایی ک دکتر لازم میشدم ویزیت انلاین میگر ...

درکت میکنم تو شهر غریب مریضی و دکتر رفتنم افتضاحه 

ما اگه بشه میبریمش 

یاهم همراه باباش میمونه خونه ،خودم میرم برمیگردم

خیلی واجب باشه پیش مادرشوهرم میذارم

حالا چه مادر چه مادرشوهر یا هرکی....کلافه میکنن از بس  زنگ میزنن میگن کی برمیگردی؟

خدایا کمی آرامش فقط همین
من اینجور مواقع خیلی دلم میگیره....یعنی همش میگم خدا کمک کنه دخترام بزرگ شن بشن همدمم مردم از تنهایی

عزیزم چقد خوبه دوتا دختر داری

چقد فاصله داری با مامانت؟

خدایا کمی آرامش فقط همین
ما اگه بشه میبریمش یاهم همراه باباش میمونه خونه ،خودم میرم برمیگردمخیلی واجب باشه پیش مادرشوهرم میذا ...

وای اره مادرشوهر منم اذیت میکنه بعدشم کلی سوال پیچم میکنه کجا رفتی چکار داشتی و.....اگر دکتر رفته باشم که انقدر کارآگاه بازی درمیاره تا بفهمه برا چی دکتر بودم

عزیزم چقد خوبه دوتا دختر داریچقد فاصله داری با مامانت؟

۴ ساعت راهه تا شهرستان.  آره دوتا دختر ۱و نیم و ۵ ساله دارم دختر کوچیکه اصلا بیرون ببرم وای نمیسه اذیت میکنه