2777
2789

میداد،دوست دارم بیاد بزور منو طلاق بده دیگه خیالم راحت بشه مجبورم اززندگیش برم چون بخاطر ابرو خانوادم و غرورم و پسرم نمیتونم برم از زندگیش

چرا چیشده ک دلت جدایی میخاد کاری کرده مگ؟

صبح تا شب سر چیزای الکی دعوا داریم ،هرددقیقه یه رفتاریکه دلمو میشکنه منو قهر بعد میاد منت کشی و بوس و بعل و مسخرع بازی یبار نمیاد بگه عزیزم بیا باهم حرف بزنیم مشکلاتمونو با کمک هم حل کنیم هرچند هزار با ر باهاشخگحرفیدمو قول داده،زود تند وعصبی میشه،فورا هم ارام،خستم کرده،دیگه دوسش ندارم ،دلم برا اون روزایی که خیبییلی دوسش داشتم تنگ شدهیادم نمیاد کی ازته دلم خندیدخ باشم،بیچاره پسرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صبح تا شب سر چیزای الکی دعوا داریم ،هرددقیقه یه رفتاریکه دلمو میشکنه منو قهر بعد میاد منت کشی و بوس ...

الهی بگردم خوب درکت میکنم فدات شم همسر منم خیلی اینطوری بود دیگ ی بار واقعا تصمیم گرفته بودم جدا بشم ک یکم به رو کرد و خودشو جمع کرد  ... برای مشاوره قبول نمیکنه بیاد؟ برای بچتون؟ اگرم نه و فکر میکنید جدایی بهتره اینکارو کنید فکر نکنید همیشه بچه بابا و مامان بالا سرش میخاد بله میخاد ولی ن در صورتی ک ارامش نداشته باشه خونه جای ارامش نه جایی ک منشا استرس بشه چ برای خودتون چ برای طفل معصوم عزیزتون. 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
الهی بگردم خوب درکت میکنم فدات شم همسر منم خیلی اینطوری بود دیگ ی بار واقعا تصمیم گرفته بودم جدا بشم ...

قربونت برم عزیزم،نه مشاوره نمیاد،همش منو مقصرمیدونه،نمیخوام قهر کنم خونه بابامددوست واشنا بفهمن اخرشم برگردم

قربونت برم عزیزم،نه مشاوره نمیاد،همش منو مقصرمیدونه،نمیخوام قهر کنم خونه بابامددوست واشنا بفهمن اخرش ...

از حرف مردم نترس مردم حلوای ادمو میخورن یه فاتحه نمیدن. بعدم دختر چی از سلامت روان خودت و بچت مهم تر. مردا کلا همیشه طرفشونو مقصر میدونن ولی نمیدونن صبر ادم حدی داره انقد راحت هرسری بخشیدی ک دیگ میدونه از دستت نمیده هی دقت میده بعضی وقتا خوبه بهش بفهمونی داری از دستش میری و از رو هیچ وظیفه ای تو زندگیش نیستی 

از حرف مردم نترس مردم حلوای ادمو میخورن یه فاتحه نمیدن. بعدم دختر چی از سلامت روان خودت و بچت مهم تر ...

اون خیلی حق به جانبه وهمشو گردن منمینداره اما امروز باهاش حرف زدم قانعش کردم کخ بیشتر خودشخ،قول داده خوب بشه امیدوارم اخرین بازباشه قول میده

اون خیلی حق به جانبه وهمشو گردن منمینداره اما امروز باهاش حرف زدم قانعش کردم کخ بیشتر خودشخ،قول داده ...

انشالله عزیزم... امیدوارم سر حرفش بایسته و دیگه ناراحت نباشی گلم